2777
2789

دوستانمن واقعا دوست دارم مادر بشم مخصوصا اینکه دلم میخواد این اتفاق قبل از سی سالگیم بیفته الان ۲۷ سالمه ولی به شدت میترسم از شرایط بعدش احساس میکنم نمیتونم از پس سختی هاش بربیام به خاطر همین کاملا دو‌دلم نظرتون راجع به این حس چیه شما هم تحربه اش کردین؟

خدا نگاهمون ميكنه،مطمئنم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هر ادمی خودشو خوب میشناسه!!!ببین صبر و حوصله داری توانایی جسمیشو چی!مشکل کنترل خشم و افسردگی درمان نشده نداری!!!وضعیت اقتصادیت خوبه؟!برنامه ای برای اینده نداری که اومدن بچه بخواد تغییرش بده؟!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
دیگه هر ادمی خودشو خوب میشناسه!!!ببین صبر و حوصله داری توانایی جسمیشو چی!مشکل کنترل خشم و افسردگی در ...

راستشو بخواین یکی از بزرگترین مشکلاتم همین کارمه احساس میکنم با اومدن بچه خیلی از دنیای کاریم که دارم براش تلاش میکنم فاصله میگیرم چون تازه هم شروع کردم و کلی براش زحمت کشیدم میترسم همه زحمتام پوچ بشه...چون همه زنایی که اطرافم میبینم که بچه دار شدن حداقل ۲-۳ سال از زندگیشون عقب افتادن نمیخوام خودخواه باشم ولی از طرفی هم دلم میخواد بتونم موفق باشم و رو پای خودم بایستم

متاسفانه تو این دوره و زمونه ما زنها البته منظورم بیشتر به خودمه هم دلمون میخواد کدبانو و مادر نمونه باشیم هم یه زن موفق تو دنیای کاری و حرفه ایمون در واقع تعادل برقرار کردن بین این دو موضوع مشکل منه

راستشو بخواین یکی از بزرگترین مشکلاتم همین کارمه احساس میکنم با اومدن بچه خیلی از دنیای کاریم که دار ...

من جای شما باشم یک چکاپ کلی میدم خیالم که راحت شد بعد 2-3 سال که به ثبات شغلی رسیدم بعد اقدام میکنم!باز هم خوب فکراتو بکن

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
من جای شما باشم یک چکاپ کلی میدم خیالم که راحت شد بعد 2-3 سال که به ثبات شغلی رسیدم بعد اقدام میکنم! ...

چکاپ کردم یه کم تنبلی تخم دان داشتم ۶ ماه پیش دکترم گفت یک سال هم میتونی صبر کنی ولی بیشتر نه حالا باز میخوام چک کنم مرسی عزیزم از راهنماییتون 🙏🏻🙏🏻🌸

چکاپ کردم یه کم تنبلی تخم دان داشتم ۶ ماه پیش دکترم گفت یک سال هم میتونی صبر کنی ولی بیشتر نه حالا ب ...

سلام عزیزم شما بچه دار شدید همون سال

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40