2777
2789

داشتم باهاش کار می‌کردم رو زمین بود یه دیقه رفته بودم تو گوشی اصلا دست بهش نزدم دیدم خاموش شده ولی کیبوردش روشنه

هرکاری میکنم الان روشن نمیشه.. دست میزنم به کیبوردش صدا میده ولی صفحه سیاهه به شارژ هم زدم فایده نداشت

اگه سوخته باشه بدبخت شدم توروخدا کسی دلیلش رو میدونه

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکمهٔ پاورشو زدی؟ما من که همینه یه مدت باز بمونه خاموش می‌شه خودش پاورشو می‌زنم

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

دکمهٔ پاورشو زدی؟ما من که همینه یه مدت باز بمونه خاموش می‌شه خودش پاورشو می‌زنم

پاور رو میزنم فرقی نمیکنه اصلا بازم روشن میمیونه

چکارش کردی که سوخت !؟ 

وسیله برقی قرض میگیرین همینه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چکارش کردی که سوخت !؟ وسیله برقی قرض میگیرین همینه

هیچی رو زمین بود یه صفحه ش خاموش شده

مجبور بودم.. مال خواهرمه قرض گرفتم ولی خب بازم بدبخت میشم اگه خراب شده باشه

دکمه پاور رو نگه دار چند ثانیه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

هیچی رو زمین بود یه صفحه ش خاموش شدهمجبور بودم.. مال خواهرمه قرض گرفتم ولی خب بازم بدبخت میشم اگه خر ...

خودش خراب بوده از قبل. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**