هر روز کم کم از صبح تا شب ۶،۷ بار باهم تلفنی صحبت میکنیم هر موقع پول میخواد بهش قرض میدم اونم دوسال بعد ۳ سال بعد اونم تیکه تیکه میده،خودش رنگ کار و کراتین کاره اما شوهرش نمیزاره بیرون کار کنه،تا الان هر دوره سایت زنانه یا طراحی یا هر چی گرفتم گفته تو رو خدا به منم بده گوش کنم پول ندارم گفتم باشه بهش دادم،اونروز بهش گفتم چند تا تیکه جلو موهام سفید شده رنگ میخرم اما بلد نیستم میشه تو بزاری برگشت گفت نه من بچم نمیزاره😐بعد بهش گفتم دلم میخواد موهامو کراتین کنم از بیرون پرسیدم گفتن ۳ تومن برگشت گفت وای موادشون آشغاله اونا خوب نیستن بیا خودم بزارم ۶ تومن😐انتظار نداشتم پول نگیره اما بخاطر اینهمه خوبی که کرده بودم حداقل انتظار داشتم هزینه مواد بگیره یا دستمزد کم بگیره،دیروزم برا قطع بود منم باید کارت به کارت میکردم اونم ۲۰۰ بود گفتم فلانی تو رو خدا اگه تو داری بزن من برا اومد بهت بزنم طرف ما برق رفته برگشت گفت به خدا ندارم یه ساعت بعد بهم زنگ زد گفت میخوام بعدازظهر برم بوتاکس کنم میای با ماشین منو ببری😐
به خدا فک کن دوره گرفتم برا تا،روت ۵ میلیون داده بودم برگشت گفت تو رو خدا به منم بده بهش دادم،دوره سیاست زنانه گرفتم،دوره طراحی،دوره های مختلف همشونو بهش دادم،ولی تا الان هیچی ازش نخواسته بودم الآنم که خواستم اینجوری