2777
2789

بچه ها من از یه استان دیگه شوهر کردم یه استان دیگه....اصفهانی هستم ازدواج کردم یاسوج....من اونجا غریبم و تنها کسایی که میشناسم خانواده ی همسرم هستن...وقتی میرم خواهر شوهر ها تیکه میپرونن انتظار کار زیاد دارن .. تو زندگیم دخالت میکنن ...همه چیز زندگیمو به دیگران میگن.بخام نرم همیشه تو خونه تنها هستم....و شوهرم هم همیشه غر میزنه که باید بیای.....من میرم اونجا آشپزی میکنم یه ساعت دو ساعت با این حال باز انتظار دارم طرف هارو هم بشورم که من نمیشورم...یکی از جاری هام دختر عموشونه خیلی احترام دارن خیلی باهاش صمیمی آن ولی با من با اینکه من بیشتر احترامشون دارم.....میخام دیگ پا رو همه چیز بزارم قطع ارتباط کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم سختم نمیشه تو شهر غریب؟؟؟؟خیلی بی فرهنگن....ولی دلم میخواد بسوزونمشون دیگه

نه عزیزم با شوهرت برو بگرد برو تفریح

چین آخه این آدمای بی فرهنگ

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

از شهر بزرگ به شهر کوچک رفتن خیلی سخته

کاش برعکس بود و همسرتون می امد شهر شما

قطع ارتباط که افسرده تون می کنه اما سعی کنید خودتون سرگرم کنید با کلاس ورزشی و هنری و ...رفت و آمدتون به منزل مادر همسرتون به قاعده باشه

اینجور ادما لیاقت ندارن قطع ارتباط کن

واقعا خستم کردن ...بخدا من خیلی احترامشون داشتم ولی دیگه تحمل ندارم....اما میخام دیگه بسوزونمشون....یکم از تنهایی میترسم و اینکه من اصلا نمیتونم با مردم اونجا و فرهنگ اونجا کنار بیام

از شهر بزرگ به شهر کوچک رفتن خیلی سختهکاش برعکس بود و همسرتون می امد شهر شماقطع ارتباط که افسرده تون ...

شغل همسرم اونجاست و اصلا شرایط انتقال نداره.هیچ راهی نیست فعلا بخام برگردم اصفهان.....رفت و آمدم کم هم باشه یعنی امتحان کردم حتی اگر بعد از یک ماه برم بازم بی احترامی تو رفتارشون هست....جلوی اون جاریم بد رفتاری میکتن که البته اینم بگم کلا همشون از فرهنگ صفررررررر هستن ....یعنی انگار از پشت کوه اومدن

نه عزیزم با شوهرت برو بگرد برو تفریحچین آخه این آدمای بی فرهنگ

تنها راهم همینه....چون واقعا تحمل بی فرهنگی و بی شخصیتیشون ندارم دیگه...عذر میخام میگم ولی واقعاااااا عین گااااااو و گراز منش و رفتارشون

عزیزم اولا همیشه با خودت بگو اونا خاندان شوهر و از استان دیگری هستند پس قطعا منو دوست ندارند و دلیلی هم ندارد دوستم داشته باشند بنابراین برات راحت تر میگذره . دوم اینکه قطع ارتباط هیچ وقت بنظر من خوب نیست کم کن نه قطع . چون آدم وقتی ازدواج کرده باید پیه هر جور رفتاری از خانواده طرف رو به تنش بماله . قطع رابطه در رابطه شما و شوهرت هم تاثیر خواهد گذاشت. کم کن اما به شوهرت نگو میخام ارتباطمو کم کنم . با سیاست برو جلو . جواب تیکه پرونی رو بده . نه همه رو از هر سه تا مثلا یکی . منظورم اینه زن سلطیه نباش که هی داد بزنه اما جواب شونو بده . جوری که بشینه سر جایش . مثلاً میگه پولای داداشم رو می‌بره پوشک بچه می‌کنه بگو اینجوری دوست دارم . اونی که کهنه کنه نادونه. بعد تازه می فهمی چه لذتی داره جواب دادن 

کاش بیاین اصفهان زندگی کنید. 

به شوهرت بگو یا با خونوادش حرف بزنه یا دیگه پاتو اونجا نمیزاری. 

بعدم میری اونجا مظلوم نباش. اگه ناهار درست میکنی دیگه دست به سفره چیدن و ظرف شستن نزن. اگه ظرف میخوای بشوری بگو یکی بیاد کمک... کسی نیمد تو فقط بشور بیا کنار بگو بیزحمت یکی پاشه آبکش کنه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
کات نکن چون فامیل درجه یکناول واسه خودت دوست خوب پیدا کن هر سری یه کم کمتر کار کن خودتو بگیر براشون

میدونی من متاسفانه یه چهره ای دارم که در نگاه اول کسی ببینه میگه وای چقدر خودشو میگیره با چقدر کلاس می‌زاره که واقعا اینطور نیست.....حتی به خواهر شوهرمم گفتم ....گفتم اخلاقی طرز بزرگ شدم اینطوریه چهارم اینطوریه شما سپ تفاهم نشه براتون....یعنی حتی خواستم حسن نیت خودمو برسونم ولی فایده ای نداشت که نداشت