2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید معدم کوچیک شه

یعنی عمل ؟ اگه ننظورت عمل هست خودتو عذاب نده با باشگاه و ورزش خیلی خوب میشه بدون دردسر لاغر شد

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

من باید ی ماه خیلی لاغر کنم آخر ماه با مادرشوهرم میخام برم مسافرت باسنم طاقچه شده

م قدم ۱۶۵ ووزنم ۴۷ شده قبلا ۵۶ بودم فقط شکر وقند و شیرینی نوشابه اصلا نخور حذفش کن لاغر میشی

اسی حس کردم اقایی اگر هم خانمی لحنت مناسب سایت عمومی نیست این الفاظ شما انگار فقط برای جذب اقایون مریض سایته اگر واقعا چاق شدی اول شکم در میاری ولی شما هی زوم کردی روی پایین تنه رونام بهم میچسبه و باسنم طاقچه شده فقط توصیفات ج ن سی برای دریافت خط از کاربرای اقا و شنیدن کلمه ی جوووون هست بازم هرطور صلاح میدونی

حیوان مورد علاقم: اکسم

اسی حس کردم اقایی اگر هم خانمی لحنت مناسب سایت عمومی نیست این الفاظ شما انگار فقط برای جذب اقایون مر ...

یعنی تاحالا ندید ؟؟

من بالا تنم سایزم ۳۸ هیچی ندارم 

ولی پایین تنه شکم ندارم پهلو دارم و رون اونم برای بی تحرکی سرکار کارمندم