2777
2789
عنوان

چقدر بچه های طلاق رو مخن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 19 پست

من قبلا با یکی بچه طلاق بود در ارتباط بودم فوق العاده منطقی و مهربون بود بستگی ب تربیت داره  شمام که شرایطو میدونستی چرا قبول کردی ازدواج کنی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه

ولی بچه های الان اکثرا همینن یه دنده و خودخواه تو خودت سعی کن اخلاقتو عوض کنی آروم باشی بهش محبت کنی گذشت کنی کوتاه بیای چون نتیجش بر میگرده به زندگی خودت همین بچه تا آخر همراهه توئه پس برا آرامش خودت هم که شده تو خودتو با اون همراه کن

خب تربیت نکن. مسیولیتی در قبالش نداری. اذیتش نکن ولی عذاب تربیت کردنش هم به جون نخر. بذار پدرش تو ام ...

من نکنم باباشم نمیکنه اونوقت یه ادم بد تحویل جامعه میده من کلا رفتار بچشو عوض  کردم کسی که نمیدونست سلام چیه کاری کردم الان هرکی از راه میرسه باهاش احوال پرسی میکنه زورم میاد شوهرم اینارو نمیبینه پی خوشگذرونیه این وسط یه دخترم دارم اونم باید تربیت کنم

متاهل و متعهد