2777
2789

حضانت دخترم تا 7 سالگی با منه الان 6 سالشه،پسرم 9 سالش هست پیش باباشه و یه شهر دیگه که 6 ساعت با شهر ما فاصله داره زندگی میکنن،تو این 4 سال هر سال عید و تابستون بچه ها دوتاشون پیش من بودن ولی قبلا خونه بابام بودم دیگه امسال مستقل شدم رفتم خونه بابام ولی امسال خیلی اذیت میکنن انرژی‌ شان زیاد شده شبا تا 2،3 بیدارن منو هم نمی‌ذارن بخابم منم کارمند هستم باید صبح ساعت 5 بیدار بشم ،پسرم از اول خرداد اومده پیشم دیشب به باباشون گفتم بیا دنبالشون یه چند هفته هم پیش تو باشن که داد و بیداد کرد که 2 هفته ست اومده پیشت خجالت بکش تو مادرشی گفتم 2 هفته نیست و 2 ماهه بعد مگه شما پدرشون نیستی؟وظیفه نداری فقط من وظیفه دارم تابستون نصف پیش من نصف پیش شما گفت چرا نصفش کلا میام دوتاشون میبرم،جایی که سال دیگه دخترم ببرم امسال میبرم گفتم باشه بیا ببر

بعد زنگ زد به پسرن که پس فردا میام دنبالتون

چرا یکم درک نداره من شاغلم دست تنهام خسته میشم اون هم که درست خرج نمیکنه از طرفی بچه های اون هم هستن 

بابا دلتنگتم....

چقدر ناراحت شدم نه برای  شرایط شما نه شرایط اون اقا 

فقط و فقط برای دختر و پسرتون .

حداقل یکم صبوری به خرج بدید جفتتون تا بچه ها آلاخون والاخون نشن .گناه دارن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا این وسط دلم واسه بچه ها سوخت🚶🚶🚶

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بعد طلاق بزرگ کردن بچه پسر خیلی سخته .دختر خاله شوهرم جدا شد پسرش 12ساله بود دادبه شوهرش فقط دخترشو ...

یه جوری حرف زدی فکر کردم شکلات بوده 

اونو داد اونو برداشت چه جالب

خوباشا سوا کرد 

طبق توافقتون باید پیش برید

طفلک ها 

حق با پدر بچه هاست 

یا طبق توافق نگه دار یا بچه ها فقط پیش پدر باشن ، از این سرگردونی بهتره. 

ضمن اینکه خونت مگه قانون نداره که تا دیر وقت بیدارین 

شما مدیر خونه ای کاری کن 

خونه ماساعت ۱۱ خاموشی 

هیچ چراغ و تلویزیون و … حق ندارن روشن کنن و باید تو رختخواب باشن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ