2777
2789

وای نمیتونم نخندم😂

الان کلاس سومه یعنی متولد 95 😂

من شک داشتم بهش والا ما هم نه ساله تو فامیل داریم ولی اصلا گوشی ندارن

یکی از تاپیکاش نوشته تاب ستون پس نشون میده تازه داره املا یاد میگیره😂تازه نوشته دوستمم تو نینی سایته🤣

ببین خدایی عقلمونو دست کیا میدیم😂من خودمم سنم زیاد نیست ولی حداقل بالای 18 سالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۹ سالشه روزی یکساعت در طول روز اجازه داره با گوشیم .نقاشی فیلم و روبیکا رو چک کنه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دختر من ۹ سالشه روزی یکساعت در طول روز اجازه داره با گوشیم .نقاشی فیلم و روبیکا رو چک کنه

ما هم داریم تو فامیل ولی فقط برای بازی گوشی میگیرن دستشون همین نه اینکه تو سایتا بچرخن تازه ثبت نامم کنن😂خیلی عجیبه

تو روبیکا چیکار میکنه دخترتون

ما هم داریم تو فامیل ولی فقط برای بازی گوشی میگیرن دستشون همین نه اینکه تو سایتا بچرخن تازه ثبت نامم ...

احتمالا ویدیو اینارو‌نکاه می‌کنه مثل اینستاست بخاطر همین

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

آخ دلم بچه خواستچرا تاپیک این کیوتااا واسه من نمیادهعب

یه بار یکی شون داشت به یه خانم میگفت که با خواهرشوهر چطور رفتار کنه اون ور تاپیک زده بود هدایت تحصیلی چکار کنم😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه بار یکی شون داشت به یه خانم میگفت که با خواهرشوهر چطور رفتار کنه اون ور تاپیک زده بود هدایت تحصیل ...

ولی بعضی وقتا اونا ما ها چون از یه زاویه دیگه نگاه میکنیم شاید راهنمایی هامون بیشتر از خود متاهلا ب درد بخوره😁