2777
2789
عنوان

تهوع بارداری😣😣😣چرااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 55 پست

منم هفته شیش و هفت خخخیلی تهوع داشتم دمیترون خوردم یکی دو روز خیلی بهتر شدم الان نمیخورم ولی خوبم

سعی کن کمتر تو خونه بخابی یکم پیاده روی هوای بیرون خیلی حال آدمو خوب میکنه

راستی من با  بستنی سنتی بدون زعفران بعضی وقتا خودمو سیر میکنم 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
کار خاصی نمیتونی بکنی  من تا هفته ۱۸ داشتم بعدش خودبه خود قطع شد  البته یکی دوبارم اخیرا ...

ممنون خانومی

میخورم نون خشک رو صبحا... ولی باز کل روز حالت تهوع دارم و یکی دوبار بالا میارم😣😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو ک یا  خودم میوفتم من انقد حالم بد بود دکترم گفت اینجوری پیش بری تو بیمارستان بستری میشی ...

ممنون عزیزم... 

راست میگی من خیلی چیزا رو امتحان کردم تاثیری نداشته همون به قول شما باید دوره ش بگذره انگار...😕😕😕

خدا بهمون صبر بده فقط...

چرا منتهوع ندارم سر دخترم مثل شما شده بودم الان توی هفته 6هستم اما انگار نه انگار این موضوع منو نگران میکنه چون واسه قلب هم نرفتم .من سر دخترم دکترم میگفت فقط چیزایی که حالت بهم نمیخوره بخور کافیه بعد 19 هفته تموم شد

این نیز بگذرد 

موقع ک ناشتایی دمیترون بخور ..بعد دوساعت بخواب  ..کل روز دیگ راحت میتونی غذا بخوری 

ب دکترت بگو دمیترون بخوری مشکلی نداره  

من ویار شدید داشتم  ...ابم نمیتونستم بخورم اما بعد این روش بهتر شدم 

هر ۸ ساعت یه ویتامین ب ۶ میخورم... ولی تاثیر قابل توجهی نداره...😕😕😕

ویتامین بی شش که زیاد اثر نداره مخصوصا وقتی یه مدت خوردی دیگه کلا بی اثر میشه. منم میخوردم بعد از یک ماه دکتر عوضش کرد برام دمیترون نوشت. این بهتره روزی یکی میخورم. شربت پرومتازین و قرص زنجبیل هم خوبه

خدایا شکرت🙏

موقع ک ناشتایی دمیترون بخور ..بعد دوساعت بخواب  ..کل روز دیگ راحت میتونی غذا بخوری  ب دکت ...

جدا؟؟؟ 

من قرص دیمیترون داد دکتر بهم اما فکر میکردم ناشتا نباید خوردش... از فردا امتحان میکنم 

ممنون گلی😍

سیرابی منم شنیدم ولی آخه خود بوش کافیه که آدم سالم هم بالا بیاره با استنشاقش... 😐😐😐 یه بار اومدم ...

عزیزم قرص دمیترون بخور.ضرری هم نداره..من که سر دوتا بارداریم با دمیترون زنده بودم

خدای مهربونم دوستت دارم