2777
2789

یک موضوع ارثی هست 

اینجوری ک جلوی پرده گوش یک استخون در میاد تا وقتی غضروف هست برش میدارن اگ استخون شد ک دیگ هیچی

یکی دیگ هم ممکنه گوش سکته کنه دیگ ب صورت ناگهانی چیزی رو نمیشنوه و بهترین حالت سریع رفتن دکتره

شرایط کاری ایناهم تاثیر میذاره

داداشم کوچیک بود ی دفع دیدیم باید بلند صداش کنیم یا صدای تلوزیون زیاد میکرد کم میکردیم نگاه نمیکرد صداهای یواش رو متوجه نمیشد بعد بردن دکتر فهمیدن براثر ضربع پرده گوشش پاره شده و کم شنوا شده

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک موضوع ارثی هست اینجوری ک جلوی پرده گوش یک استخون در میاد تا وقتی غضروف هست برش میدارن اگ استخون ش ...

من سرما خورده بودم یک شب گوش درد شدید داشتم پاشدم رفتم دکتر قطره داد بعد از قطره شنواییم خیلی کم شده 

داداشم کوچیک بود ی دفع دیدیم باید بلند صداش کنیم یا صدای تلوزیون زیاد میکرد کم میکردیم نگاه نمیکرد ص ...

الان سمعک استفاده میکنه یا کاشت حلزون  انجام دادین ؟

اذیت نداری مثل گوش درد وسردرد؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من سرما خورده بودم یک شب گوش درد شدید داشتم پاشدم رفتم دکتر قطره داد بعد از قطره شنواییم خیلی کم شده

خب این ک مال قطرسسس و خیلی طبیعیه

من گوشم مشکل داشت دوتا قطره باید میریختم کلا نمیشنیدم اطرافم چی میشد

ولی همون قطره ها ب مرور از توی گوشت خارج میشن و میشنوی 

عموما برای عفونت ها و قارچی شدن گوش قطره میدن 

اذیتش نمیکنه

سمعکش از اونا هست ک داخل گوشع و گنده نیست ولی بازم دوست ندارع میگع پسرا مسخرم میکنن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
نه فقط وز وز گوش و سوت کشیدن

فشار خون بالا و  دیابت و مشکلات تیروئید نداری؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برای اینکه بعد از قطره یکم بهتر بشنوی لاله ی گوشتو تکون بده تا قشنگ قطره بره داخل

بعد از مدتی هم کم کم قطره میاد بیرون درست میش

ولی اگ عفونت کرده گوشت سعی کن بعد از حمام خشکش کنی