2777
2789

هر وقت حالم بود تاپیک زدم واقعا بودن تو تاپیک و ناشناس زخم میزدن و توهین ولی یه سریام دلداریم دادن باروی خوش نصحیتم کردن راستش واسه این افراد آرزوی خوشبختی دارم

و ایشالا که خدا بهترینها رو بهشون بده.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2263635

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آدم تنهاییم ۶ ساله اینجا برام جالبه

هر چند با خیلیا دعوا کردیم ولی باز اینجا رو دوست دارم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نی نی سایت برام تو این مورد توصیفش از کلمات خارجه

هیچوقت یادم نمیره حال بدی که بعد یه شکست سنگین احساسی داشتمو و کل احساسمو به کلمات سپردم اینجا چقدر کاربرا ناراحت شدن و باهام همدردی کردن...و واقعا التیام پیدا کردم ...خیلی موارد دیگ هم هست...مثلا یه موردی پیش میاد اینجا حتی اگه انتقادم کنن بهت میبینی که عه راست میگ طرف چرا اینجوری بهش فک نکردم..یا واقعا شاید این نکته منفی تو رفتارم بود....تفاوت دیدگاه ها باعث میشه آدم بهتر شرایطو بسنجه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤