2777
2789
عنوان

رفتم طلا بخرم مامانمم اونجا بود

594 بازدید | 31 پست

دید چی خرید چقد خریدم ولی مال خودشو رو نکرد به من...ناراحتم ازاینکه فهمیده ...حسودی میکنه منو بد میکنه پیش برادر خواهرام بابام... همینطوریم رابطم شکراب چون کم میرم پیششون...خلاصه الان ناراحتم دستم رو شده پیشش بااینکه کامل پول خودم بود وام سنگین بود...از من همه چیشونو قایم میکنن ... مثل غریبه هام براشون ..جوونن خانوادم ولی نامردن ..

شاد و سلامت باشید 💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیزی نمیخریدی ،میرفتی از جای دیگه خرید میکردی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بیخیال حالا شده 

ولی رابطه تون عجیبه یکم....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خوب چیزی نمیخریدی ،میرفتی از جای دیگه خرید میکردی

اخه انتخاب کرده بود طلافروش فاکتور کرد نمیشد که...یهو اومد تو... اونجام منصف جای دیگه نمیشناسم

شاد و سلامت باشید 💐

بیخیال حالا شده ولی رابطه تون عجیبه یکم....

بخدا راست میگم همه چیشونو پنهون میکنن از من رابطه مون کم باهم... اگه بفهمه تو زندگیم دارم اویزونم میشن خیلی گدان بااینکه پولدارن...کجاش عجیبه خسیسن دیگه مریضن

شاد و سلامت باشید 💐

وا درسته مادرته ولی پول خودت زحمتش کشیدی

اره بخدا وام برداشتیم با شوهرم کلی قسطش بابچه کوچیک ... منم بیکارم کار داشتم کمک میکردم راحت بود زندگیمون ولی...

شاد و سلامت باشید 💐

چه عجیب اسی طلاهات چقدر شد امروز چن بود گرمی؟دوس داشتی عکس بزار

عکس نگرفتم والله انقد عصابم خورد شدش بیست چهارتومن شد دو گرم خورده ای...

شاد و سلامت باشید 💐

بخدا راست میگم همه چیشونو پنهون میکنن از من رابطه مون کم باهم... اگه بفهمه تو زندگیم دارم اویزونم می ...

نه نمیگم دروغ میگی عزیز بی خیال 

حرص نخور 

همون رابطه ات رو به حداقل برسونی خوبه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اخه انتخاب کرده بود طلافروش فاکتور کرد نمیشد که...یهو اومد تو... اونجام منصف جای دیگه نمیشناسم

اها پس شما اول اونجا بودی ،خودت رو ناراحت نکن عزیزم ، مهم نباشه برات ،طلایی هم که خریدی مبارکت یاشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!