2777
2789
از همین میترسم نمیخوام همکارام بدونن بیفتم سر زبونا

میگن دوستی ببین همکارا اشتباه اولین بار تا سومین بتری که بهت گفت پیشنهاد داد توجه نکن اگه واقعا دوست داشته باشه  بازم میاد میگه اخرش بگو اهل این برنامه ها نیستم خانپادت ام باید بدونن با شما میخوام اشنا شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اون رفتارش یجوریه مثلا سرمو ببرم بالا میبینم تو صورتم زل زده با لبخنداولین بار خجالت کشید بعد ...

لایق بی محلیه .بذار بخوره تو ذوقش.غیر این باشه سر کیفه و قدرتو نخواهد دونست .رامت میکنه 

مشخصه دختر خوبیه .نخ بده چیه ؟؟چایی بریز براش چیه ؟؟طرف ابراز علاقه کرده هیچی نشده نخ بدی چایی بریزی ...

اصلا توجه کردی من مثال زدم گفتم مثلا فلان کارو بکن 

نخ بده هم چیزه بدی نیست و ب نشانه مثبت بودن نظرشه

🤣🤣استارتر میتونی بگی روابط امروزی خیلی بی چارچوب و بی هدف شدن و اکثرا پنهانی و بدون همراهی خانواده ...

اره همینو میگم سعی میکنم زیاد باهاش رو در رو نشم نمیخوام صمیمی بشم فعلا باید رسمی بودنمونو حفظ کنم اومدیمو نشد بعدش ادامه دادن کار سخت میشه مخصوصا اگه بقیه بفهمن

نمیخوام بیفتم رو زبونا تعدادمون کمه و هر کی هر حرکتی بزنه کاملا تو دیده

منو شوهرمم همکار بودیم .جوری رفتار کردیم عقدم کرده بودیم تا یه مدت کسی نمیدونست.اخرش خودمون شیرینی گرفتیم بردیم .دهنا باز که شما کی اشنا شدید کی خواستگاری کی بلع برون .....دیوانه شده بودن 

اصلا توجه کردی من مثال زدم گفتم مثلا فلان کارو بکن نخ بده هم چیزه بدی نیست و ب نشانه مثبت بودن نظرشه

مگه شناخت داره که نظرش مثبت یاشه .

هر کی اومد گفت بهت علاقمندم میگیم یاشه بیا بگیر؟؟

استارتر جایی نگفته نظرش مثبته 

میگم لطفا دردسر درست نکن نزار اول کار بیفتم سر زبونا من اهل دوستی نیستم حد خودتو بدون

نه دیگه بهش بگی حد خودتو بدون میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

همون بگو من اهل دوستی های بدون نتیجه نیستم، اگرم قرار بر شروع رابطه ای باشه باید تو مدت خیلی زود با اطلاع خانواده باشه

راه حلشو بهت گفتم اصصصصلا نگران نباش اونی که باید نگران باشه اونه😜کلا یه جور راحت و ریلکس رفتار کن ...

کامنت قبلی ک من نوشتم رو بخون لطفا جملرو تنظیم کن طبق همین مفهوم ولی جوری باشه ضعفی نشون ندم

بگو اگ قصدتون جدیه 

باید رسمی صحبت بشه

من اهل دوستی نیستم

خدانگهدار

اگه بگیره ک پیگیر میشه اگه نه ک هیچی دیگه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

مگه شناخت داره که نظرش مثبت یاشه .هر کی اومد گفت بهت علاقمندم میگیم یاشه بیا بگیر؟؟استارتر جایی نگفت ...

از اینکه میخواد بیشتر باهاش هم صحبت باشه نظرش مثبته😐😐😐😐😐