2777
2789

من تقریبا چهار ماه پیش از کرم شب و روز استفاده میکردم برای لک صورتم همیشه یه ظره هم به گردنم میزدم یه روز صبح بیدار شدم کل صورت و گردنم ورم کره بو و قرمز شده بودتا دو روز قرمزی طول کشید بره ولی برا گردنم نقطه نقطه روش مونده بود بعد چند هفته کلا شد لک الانم چند ماه میرم دکتر پوست با هیچی خوب نمیشه روز به روز داره بد ترم میشه من چه خاکی تو سرم بریزم شما هیچ راه درمانی دارین میدونین این گردن من با چی خوب میشه بخدا افسردگی گرفتم

😛

کرم اصل نبود کرمهای اصل تو ایران نیستن باید از عراق و اینا گرف 

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم عادی شب لایه بردار روز هم ضد آفتاب

حتما بهت نساخته   من تجربه ای ندارم  راجب لک ندارم جوش داشتم  ولی زیاد نگران نباشه.  همیشه روند درمان  طول می‌کشه باید صبر کنی یدونه کرم هست کرم ۳۴۵ فک کنم میگن خوبه  نمیدونم برای لک هم خوبه راجبش تحقیق کن اگه خوبه استفاده کن چون رضایت زیاد داشت