2777
2789
وایی‌ همین که لباس زیر میمونه می‌داری تو تشت عامل عفونتت‌ سریع باید بشوری بنداری رو بند اگه چیزایی ک ...

اره ترشح بی رنگه...فقط بو و یکم سوزش اذیتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ترشح بی رنگه...فقط بو و یکم سوزش اذیتم میکنه

اینایی که میگم رعایت کن خب 

دوباره برو دکتر بهش بگو این علائمم چند دوره هم قرص مصرف کردم دوباره گرفتمه‌

همون قرص متروننیدازول و فلاکنازول باید مرتب پشت سر هم خورده بشه تو دوره درمان کارایی که گفتم نکن رو پرهیز کن عزیز دلم مثلاً برای قرص خوردن ساعت دوازده دقیق شب و روز مترو بخور ساعتش خیلی مهم 

ی دلیل دیگه ام داره عفونت نمی‌دونم اون کارو انجام میدید یا نه 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

فلوکونازول خوردم خب

عزیزم من حدود یکماه نیمه سه دوره دارو خوردم و پماد و شیاف واژینال استفاده کردم خیلی خیلی خیلی بهتر شدم البته زیر نظر دکترما.احتمالا شدیده عفونتت چند دوره باید دارو مصرف کنی و اینکه حتما خودتو خشک کن با سشوار یا چندتا تیکه پارچه همیشه بنداز روی طناب که جلوی افتاب بمونه هربار یکیشو ببر دسشویی خودت خشک کن اویزون کن.جواب پاپ اسمیرم التهاب بود که اونم فریز کرد الان دوره سوم داروهامم تموم شد ۳۱ ام میرم معاینه بازم

خب ببین چند تا سوال میپرسم جوابشونو بده لباس زیرات چند وقته استفاده میکنی ی ماه دو ماه یا بیشتر لباس ...

عزیزم من چندتا پارچه انداختم رو طناب همیشه جلو افتابه وقتایی ‌که برق نیست یا شوهرم خوابه سشوار نشه روشن کنم از پارچه استفاده میکنم برای خشک شدن کارم درسته یا نه؟.فقطم وقت پری شورت میپوشم

عزیزم من چندتا پارچه انداختم رو طناب همیشه جلو افتابه وقتایی ‌که برق نیست یا شوهرم خوابه سشوار نشه ر ...

بیاید تا خصوصی بهتون بگم عزیزم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...