2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

89 بازدید | 7 پست

دو سال پیش متاسفانه ی اتفاق بدی افتاد و  من دچار افسردگی شدید و مصرف داروهای مختلف و پُرخوری عصبی جوری ک طی یک سال ۳۰ کیلو ب وزنم اضافه شد.

دکتر تغذیه و رژیم های مختلف باشگاه و شنا و پیاده روی موثر نبودن اونم ب این دلیل ک من فقط در حد یک هفته نهایت ده روز میتونستم انجام بدم .

حتی قرصهای مضر لاغری رو هم خریدم و خوردم همون ها ک توش متادون و آمفتامین توش هست..ولی بازم تاثیر نداشت.با دیدن وزنم افسردگی شدید تر شد.و گویا زبان زد همه شده ک چطور ی ادم ۴۰ کیلو اضافه کرده طی دو سال..

تصمیم گرفتم اسلیو کنم.ولی هزینه اش بالاست میتونم طلامو بفروشم بابتش میخاستم بپرسم تصمیمم عاقلانه است.؟ 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اگر با ورزش و رژیم نمیتونی لاغر کنی  اره عمل کن 

من پارسال میخواستم اسلیو‌کنم به همسرم گفتم گفت پولشو میدم به خودت نرو    رژیم بگیر ورزش کن 

منم برنامه گرفتم لاغر شدم‌ 

سخت بود ولی خب راضی بودم  الانم بعد شیردهی میخوام باز شروع کنم

اگر با ورزش و رژیم نمیتونی لاغر کنی اره عمل کن من پارسال میخواستم اسلیو‌کنم به همسرم گفتم گفت پولشو ...

توانشو ندارم .

و افسردگیم شدیدتر شده.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.