2777
2789

تو تاپیک قبلیم خیلی چیزا رو تعریف کردم

اکسم الان پیام داد و کل حرف زدیم

و گفتیم که میتونیم دیوونه وار عاشق هم باشیم مثل فیلما و فقط میترسیم و نمیزاریم احساساتمون بیدار شن. 

گفت میترسه منو برای همیشه از دست بده چون من قشنگ ترین چیزیم که هیچ وقت نداشته منو.

خیلی زیاد می‌شناسمش میدونم منظورش از حرفاش خیلی عمیقه دروغ نمیگه...

نمیدونم چیکار کنم چی بگم

گفت خیلی دلش میخواد باهم باشیم ولی میترسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت فرقی بینشون نبودهمن خیلی دلم میخواد عاشقش شم و میترسم گند بزنم یا دلشو بزنم یا حتی من حسم از ...

هر موقع توی دو راهی گیر کردیو شک داشتی تصمیم درستو بگیری اون کارو نکن 

چون میگی دلو مغزم یکی بوده همش بهت میگم

چون اگه مطمعن بودی برات خوبه ک دیگه شک نداشتی 

این ینی انجامش نده 

هر موقع توی دو راهی گیر کردیو شک داشتی تصمیم درستو بگیری اون کارو نکن چون میگی دلو مغزم یکی بوده همش ...

اون خیلی برام خوبه. خیلی زیاد. اگه از دستش بدم برای واقعی میمیرم. اونم میمیره. ولی همینجوری که نیستش هم حالم خوب نی

همین ترس. ترس از دست دادن همدیگه. ترجیح دادیم دوست معمولی باشیم پس هیچ وقت کات نمیکنیم

چند سالتونه 

دونفر که همو واقعا دوست داشته باشن هم دیگرو ول نمیکنن که دوست معمولی باشن تلاش میکنن از هم جدا نشن رسمیش میکنن این آقا شمارو گذاشته تو آب نمک به خودت میای میبینی چهارساله باهاش هستی اما انگار نیستی تو نمیتونی باهاش دوست معمولی این همه تایپ کردم با اینکه مطمئنم اصلا گوش نمیدی 

اون خیلی برام خوبه. خیلی زیاد. اگه از دستش بدم برای واقعی میمیرم. اونم میمیره. ولی همینجوری که نیستش ...

خودت بهتر میدونی ولی یچیزی میگم واقعا بهش فک کن

نه تو میمیری نه اون میمیره نه اینکه بدون هم حالتون بد میشه

همیشه سعی کن احساساتت اون چیزی باشه که ازت محافظت کنه ن اینکه بدبختت کنه

چند سالتونه دونفر که همو واقعا دوست داشته باشن هم دیگرو ول نمیکنن که دوست معمولی باشن تلاش میکنن از ...

وقتی میبینم چیکارا کرده و چه رفتاری باهام داره مطمئن میشم از احساساتش. 

خانواده ها که اگه بفهمن راضی نیستن به دلایلی و در کل من خودم دلم نمیخواد ازدواج کنم. 

ببین واقعا دیوونس‌. اگه من ناراحت باشم اون دیوونه وار ناراحت میشه. اکسش برای این باهاش کات کرده بود که میگفت همش چسبیدی با خواهرا و خانوادت ولی با من اونارو میپیچونه باهاشون دعوا میکنه همه چی همه چی.

خودت بهتر میدونی ولی یچیزی میگم واقعا بهش فک کننه تو میمیری نه اون میمیره نه اینکه بدون هم حالتون بد ...

میدونه. به این فکر میکنم که ارزشش رو داره که بخاطر  محافظت کردن از خودم برای همیشه نتونم خییلی خیلی خوشحال باشم؟

میدونه. به این فکر میکنم که ارزشش رو داره که بخاطر محافظت کردن از خودم برای همیشه نتونم خییلی خیلی ...

اره داره چون این حس همیشه ب این شکل تو اوج نیست و فروکش میکنه این همه احاسات، با حتی کوچک ترین اتفاق مثلا بعد از n روز ک گذشت یهو ی آروغ میزنه و تو ازینکه باهاشی حالت بد میشه 

این واقعیته