2777
2789
آره واضحه سرطان ینی ضعیف شدن بدن و استرساگ ذهنتو باز کنی ک سرطان نداری و بدنتو گول بزنی زود خوب میشه ...

ممنون دختر جذاب😍

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون دختر جذاب😍

جدی گفتم تو کاری ک میگم بکن

اول ک امید ب خدا و توکل 

دوم رها کن هرچی حرف و سایت و اینترنت و اخبار و انرژی منفی راجع ب سرطان 

سوم خودتو باور کن 

چهارم باشگاه و پیاده روی و کلاس های شاد و گروهی 

و در آخر معجزه رو باور کن و بدون ن اولیشی ن آخریش 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

جدی گفتم تو کاری ک میگم بکناول ک امید ب خدا و توکل دوم رها کن هرچی حرف و سایت و اینترنت و اخبار و ان ...

چند سالته انقدر پخته و امیدبخش حرف میزنی؟

بغضم گرفت که!🥲

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

چند سالته انقدر پخته و امیدبخش حرف میزنی؟بغضم گرفت که!🥲

چون خودم بی کسی کشیدم درد و کشیدم همه مدل ک فک کنی اما خوشبختم چون ته ته تهش ب خدا و معجزش رسیدم حتی اگ داغدارم کرد حتی اگ خواسته ای داشتم و نداد حتی اگ چیزی ک دوس داشتم و گرفت تهش ب حکمتش رسیدم ن مذهبیم ن مومن فقط و فقط میخام بهت بگم معجزه وجود داره ذره ای شک نکن❤️

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

چون خودم بی کسی کشیدم درد و کشیدم همه مدل ک فک کنی اما خوشبختم چون ته ته تهش ب خدا و معجزش رسیدم حتی ...

بهت غبطه میخورم

دعام کن

منم برات دعا میکنم خدا درد و غماتُ جبران کنه برات

ببين دختر صد در صد خوب ميشي ، منم قول ميدم بعد بيا بهمون بگو كه خوب شدي انشاله

چشم😍

خیلی دعام کن

حاجتت روا

بهت غبطه میخورمدعام کنمنم برات دعا میکنم خدا درد و غماتُ جبران کنه برات

تو خودت فوق العاده ای ب هیچ احدی غبطه نخور تو وجودت برکت و نعمته خودتو دست کم نگیر 

آره ممنون میشم با دل پاکت دعام کنی ماه هاس حال دلم بده و داغونم... 

منم حتما قابل باشم دعات میکنم هرچند ک نیازی ب دعای کسی نداری❤️

قول میدم

بنظرت جواب ازمایش منم خوبه؟ 

البته هنوز ندادم

دور از جونم بخاطر سرطان نیس

تنبلی روده دارم با ی سری نفخ اینا برای این نگرانم میخوام ازمایش بدم

خیلی دارم درد میکشم خیلی عذاب اوره

اگه میشه دعام کن معجزه شه🥲🙂🤍

be strong