2777
2789
عنوان

خدایا شکرت که مجردم

140 بازدید | 5 پست

برای اولین بار این تاپیکو میزنم تو تاپیکای قبلیم همش شوهر میخواستم😂😂

ولی الان یه تاپیکی خوندم درمورد جاری ک خداروشکر کردم که مجردم کی حوصله قوم شوهر و داستاناشو داره 🤐🫣

احسنت

من امروز داشتم فکر میکردم که چرا ازدواجم جور نمیشه ولی تقریبا هرجی از خدا میخوام میشه 

به این نتیجه رسیدم که همش اطرافیان ازدواج کردن تو مغز ما وگرنه من هیج وقت از ته دل دلم نمیخواد ازدواج کنم با وجود همه سختی هایی که الان دارم میکشم،چون دعام از ته دل نیست برآورده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنتمن امروز داشتم فکر میکردم که چرا ازدواجم جور نمیشه ولی تقریبا هرجی از خدا میخوام میشه به این نت ...

منم خیلی فک نمیکردم که کلا با ازدواج چقدر مسئولیت میریزه سر آدم فقط به قسمتای خوبش فک میکردم الان تاپیکه واقعا منو به فکر فرو برد

اتفاقا با قوم‌شوهر که خوش میگذرهمن‌ دوستان نزدیکم از اقوام شوهرم هستن

شاید برای بعضیا اینطور باشه که همونم اوایل باید خیلی دو دوتا چهارتا کنی که خوب رفتار کنی و همیشه صدتو بذاری 

شاید برای بعضیا اینطور باشه که همونم اوایل باید خیلی دو دوتا چهارتا کنی که خوب رفتار کنی و همیشه صدت ...

من هیچوقت برای هیچ احدی جز شوهرم و بچم صدمو نمیزارم

من اخلاق خوبی دارم و به شدت برونگرا و پر انرژی هستم 

و همه عاشق معاشرت با من هستن 

برای همین با خانواده ی شوهرم اوکی هستم کاملا