2777
2789
نمیدونم پیگیر نشدم

مثل منی

منم تاپیک پربازدید خیلییییی کم احتمال داره سر بزنم .... احتمال سرکاری بالاست

اینجا عاشق ِ داستان پردازی هستن‌و غصه خوردن برای یکی که نمی شناسن و فقط داستان ِ بهتری گفته ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پر بازدید بشن چی میشه پولی چیزی میدن؟🤦😖

مریضن و عقده ای

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چرا فکر میکنی نمیشه سال ۹۹ یکی چند تا اکانت ساخته باشه ؟

چون توی اون سال هم ثبت نام فقط با سیم کارت ممکن بود و اگر کسی میخواست داستان سرایی کنه و اکانت فیک بزنه نمیتونست تعداد زیادی اکانت بسازه و ۵ سال حرفی نزنه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خدا لعنتشون کنه من برای دخترش خیلی نارحت بودم اخه چی میرسه بهشون با اعصاب و روان ادم بازی میکنند

متاسفانه تو سایت از این موارد زیادن...

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

چون توی اون سال هم ثبت نام فقط با سیم کارت ممکن بود و اگر کسی میخواست داستان سرایی کنه و اکانت فیک ب ...

خب ؟ بله با سیمکارت بوده ولی چرا فکر میکنی خیلی سخته با سیمکارت عضو شدن 😐 یکی بود میگفت فقیرم و .... رکورد دار تعداد اکانت بود همون سالها ..... شاید بعضیا یادشون باشه کیو میگم 

در هر حال منظورم اینه این که الان میگید هر کی اکانت چند سال پیش داره ، پس دروغگو و فیک نیست .... استدلال درستی نیست

دوما خودم تو همین سایت ِ وزین ! دو تا اکانت برای تبلیغ دیدم چند روز پیش که اکانت جدید هم نبودن ..... فقط الان‌برای اون تبلیغ فعال شده بودن ....

پس دوست عزیز.... یادت باشه همیشه که غیرممکن، غیرممکنه 😉

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب ؟ بله با سیمکارت بوده ولی چرا فکر میکنی خیلی سخته با سیمکارت عضو شدن 😐 یکی بود میگفت فقیرم و ... ...

ببینید من نمیگم سخته با سیم کارت عضو شدن!!

فقیر و غنی نداره

من خودم چند بار لغو شدم با سیم کارت خانواده عضو شدم

فقط کسایی که اعتیاد دارن به دروغ گویی و توجه فیک خریدن معمولا یه کاربری قدیمی و بی حاشیه ندارن چون زود دستشون لو میره و قطع دسترسی میشن.همین.

از عجایب هفتگانه نیست که کاربری قدیمی بیاد دروغ بگه! فقط من تو این مدت کمتر چنین چیزی دیدم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂