2777
2789
عنوان

شوهرم سر یه نون باهام دعوا کرد

135 بازدید | 6 پست

سلام شوهرم با پدرم رفت و آمد نداره و من تنها میرم خونشون ....امروز با دخترم رفتم ناهار برای همسرم گوشت کوبیده و آبگوشت که داشتیم از قبل رو گذاشتم....شب قبل مهمون داشتم نتونستم ناهار براش بزارم....بعد از ظهر اومدم خونه کارامو کردم شام کوکو سبزی گذاشتم....رفتم هیئت....اومدم خونه دو بسته جوجه کباب از هیئت آوردم....اومدم نون گرم کنم دیدم فقط برای یه نفر نون هست،شوهرم ماشالله خوراکش زیاده،گفتم یه زنگ بزنم شاید نونوایی لواش باز باشه بخره خلاصه شروع کرد به دعوا ....منم اومدم کوکو با نون خوردم گفتم ولش کن جوجه کباب ها باشه برای خودش اومده خونه زنگ زده به مامانم دخترتون یه غذا برام نزاشته خونه رو ول کرده و فلان .....بعد هم نشست سیر و پر کوفت کرد خدایی شما باشین عصبی نمیشین؟

امیر منو ببخش

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.