naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 عنوان بچه ها دلم میخواد برم کار کنم وچون بچه دارم نمیتونم 120 بازدید | 19 پست الان میگید بعد به ماد شوهرت اونجام دوتا بچه های برادر شوهرم هستن بعدم مادر شوهرم اندازه من ب بچه توجه نمیکنه اگه برمم مادرم نگه داره اونا میگن بیار ما نگه داریم شوهرم قبول میکنه ولی از یع ورم خیلی بی پولیم الان یع هزارتوممنم نداریم چکارکنم 1404/04/25 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22026 منم مث خودت تازه من دوقلو دارم ،بچه ت چن سالشه؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18409 من تو خونه کار میکنم منم شرایط ندارم وگرنه از خدام بود برم بیرون کار کنم 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
ثمییییییین عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4411 آنلاین شاپ بزن انلاین شاپ زمانبر نیست؟ تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 من تو خونه کار میکنم منم شرایط ندارم وگرنه از خدام بود برم بیرون کار کنم ما وضع مالیمو خیلی ضعیفه و شوهرم خیلی تحت فشاره تو خونه چیکار میکنی
ثمییییییین عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4411 اگه مامانت سرحاله و میتونه بده نگهداره من مامانم کمر درد پادرد داره دلم نمیاد شوهرمم میگه فقط خودت نگهدار تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
حورامان عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6373 انلاین شاپ زمانبر نیست؟ خب کم کم میای بالا دیگه.فالوورات باید زیاد کنی پست بزاری اکسپلور بری.
naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 منم مث خودت تازه من دوقلو دارم ،بچه ت چن سالشه؟ یه ساله
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18409 ما وضع مالیمو خیلی ضعیفه و شوهرم خیلی تحت فشاره تو خونه چیکار میکنی همه همینن ماهم مستاجریم مجبورم...جعبه کلوچه ولی هرکدوم دونه ای ۴۰۰ یعنی هزارتا باید درست کنم بشه ۴۰۰هزارتومن چاره چیه مجبورم 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
ثمییییییین عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4411 خب کم کم میای بالا دیگه.فالوورات باید زیاد کنی پست بزاری اکسپلور بری. اره اخه ی سریا میگن انلاین شاپ سه چهارسال زمان میبره تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 اگه مامانت سرحاله و میتونه بده نگهداره من مامانم کمر درد پادرد داره دلم نمیاد شوهرمم میگه فقط خودت ن ... من مادر شوهرم نمیزارع که میدونم گیر میده بیار من مگه دارم منم چون بچه های برادر شوهرم اونجان و اونا خیلی شلوغن اصلا نمیتونم بچه رو با اونا تنها بزارم
حورامان عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6373 اره اخه ی سریا میگن انلاین شاپ سه چهارسال زمان میبره خب تا جا بیفته آره دیگه احتمالا.تا به سود خوبی برسه.ولی بهتر از هیچ کاری نکردن و خونه نشستنه
naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 همه همینن ماهم مستاجریم مجبورم...جعبه کلوچه ولی هرکدوم دونه ای ۴۰۰ یعنی هزارتا باید درست کنم بشه ۴۰۰ ... خوبه باز یکم کم خرجشوهرت هستی