2777
2789
عنوان

کمک کمک بچه هااااا🫨

95 بازدید | 11 پست

من یک کلیپی بود شوخی میکرد مثلا مادر شوهره اومدا بود پسرش رو معرفی میکرد میگفت هیچی نداشت ولی عروسی فلان و پولدار با سواد میخواست لخدا از رو شوخی برای یکی از فامیلا فرستادم بعد برگشته میگه خودت شرایط اون عروسی داشتی؟ 🫤

یعنی خودت خیلی چیز خاصی نیستی بعد مشکل اینجاس طرف از فامیلای هیلی نزدیک شوهرم هست و فامیل دور پدرمه ولی ما باهاش ارتباط داریم و الان تیکه انداخته  ولی خداییش من برای خنده گفتم نه منظور اصلا حواسم نبود برای این نباید بفرستم 🤕

الان چی جوابش رو بدم چون میزاره کف دیت مادر شوهرم و مادرشوهرمم تا حالا تندی ازش ندیدم نمیخوام ناراحت بشه🥺

یک جواب خوب که نه سیخ بسوزه نه کباب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم فرق شوخی وجدی رو متوجه باش

نه میگم خیلی نزدیکه  به مادر شوهرم  خیلی دوستش داره میره غیبتم رو میکنه اونم ناراحت میشه میگه عرویت بی تزبیته ب۵د سنی ازش گذشته بهش حرف بزنم زشته

نه میگم خیلی نزدیکه به مادر شوهرم خیلی دوستش داره میره غیبتم رو میکنه اونم ناراحت میشه میگه عرویت ...

بگو عزیزدلم شوخی بود.مگرنه همه مون مثل هم هستیم.یه شکلک خنده هم بذاراخرش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بگو مگه شما تو زندگی ما بودی که ببینی اون شرایط عروس رو داشتم یا نه نری مث بدبختا بگی نه بخدا شوخی ک ...

نه بابا برایهمین گفتم نه سخ بسوزه نه کباب که خودم پایین نیام خانواده شوهرمم پایین نیاد