2777
2789

عمه ام قبلا وضعشون بد نبود اون موقع اصلا بهمون سر نمیزد و ارتباط نداشتیم ولی بعد شوهرش ورشکست شد و فرار کرد خونه هم از دستشون در اومد و رفتن یه زیر زمین با پسر و دخترش زندگی میکنه پسرش معلمه منم معلمم بعد الان خیلی وضعیت مالیشون خرابه خیلی زیاد الانم همش میاد خونمون همش از همه بنده خدا کمک میخواد با این حال این عمم از من خوشش میاد 😑

با این که پسرش الان اصلا و ابدا شرایط ازدواج نداره چند بار بهم گفت عروسم میشی؟ به غیر اون چون پسرش تا سال ها بعد نمیتونه زن بگیره همش به من میگه ازدواج نکنیا و بمون . خیلی عصبانیم 😡😡

مامانم میترسه بختمو ببنده چون خیلی اهل طلسم ایناست😭😭😭😭😭راستی من از این پسره خیلی بدم میاد🥲فکر بهشم حالم رو بد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم بااین شرایطی که توضیح دادی پسره که ترو دوس نداره میگی نمیخواد ازدواج کنه درسته؟؟؟پس وقتی پسره نمیخواد چرا مادرش دست بردار نیس ببین پدر منم اینطوریه که میخواد برای برادرم زن بگیره اما برادرم میگ شرایطشو ندارم گلم ازدواج کردی با کسی اژدواج کن که به عشق باشه بخوادت هواستون باشه چیزی نزاره خونتون یا  چیزی ازش نگریذ 

نترس بابا حالا عمه ات وسط این همه بدبختی وقت نداره بره واسه تو که دختر شاه پریونی طلسم بگیره موندم این همه اعتماد بنفس کاذب و از کجا میارید انگاری واسه پسرش قحطی دختر اومده میخواد تو رو از چنگ خواستگاری دکتر مهندست که از در خونتون تا سر کوچتون صف کشیدن قطار قطاااار در بیاره

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ببین گلم بااین شرایطی که توضیح دادی پسره که ترو دوس نداره میگی نمیخواد ازدواج کنه درسته؟؟؟پس وقتی پس ...

پسره انگار زیادم بدش نمیاد فقط چون وضعش بده چیزی نمیگه😑

نترس بابا حالا عمه ات وسط این همه بدبختی وقت نداره بره واسه تو که دختر شاه پریونی طلسم بگیره موندم ا ...

قضاوت کردی عزیزم من نگفتم دختر شاه پریونم 

من فقط از بخت بستن این خانم میترسم آن شالله که وضعش درست بشه یه عروس خوبم گیرش بیاد ولی به من کاری نداشته باشه