2777
2789

من برای اضطراب شدیدی که داشتم رفتم دکتر روانپزشک ایشون دارو داد سه نوع فلوکستین و پروپانول و یه دونه دیگه یادم نیست اسمشو ولی انگاری اون خیلی قوی بود فقط ده روز خوردم حالم رو خیلی بد میکردن بیقرارم میکردن الان یه هفته س نمی‌خورم همچنان علامتارو دارم نمیتونم بشینم انگار زیرم میخ هست باید پاهامو تند تند تکون بدم یا پاشم راه برم بدتر استرسی شدم که چه کار کنم بدبخت شدم این حالت اگه دیگه ولم نکنه چی سندروم دست و پای بیقرار گرفتم 😢

و دیگر هیچ...

برو تراپی 

دارو درمانی به تنهایی فایده ای نداره 

باید مشکلت از ریشه حل بشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن بدترین کار ترک خودسرانه ی دارو هست

چرا قطعش کردی؟

زیر نظر دکتر باش

خودش کم کم خوب شی کمش میکنه

اینطور قط کنی داغون میسی

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

اون یکی رو یادم نیست اون خیلی قوی بود میخوردم حالم خیلی بد میشد

ب دکتر بگو عوضش کنه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

میگن بدترین کار ترک خودسرانه ی دارو هستچرا قطعش کردی؟زیر نظر دکتر باشخودش کم کم خوب شی کمش میکنهاینط ...

فقط ده روز خوردم آخه

اصلا این مدلی نبودم اصلا نمیتونم بشینم کلا

و دیگر هیچ...

داروهای اعصاب طول میکشه تا اثر کنه نباید قطعشون میکردی بدون مشورت دکترت.بهتر بودبهش میگفتی علائمتو شاید جایگزین میکرد داروتو .حتما با دکترت تماس بگیر و علائمتو بگو مطمئن باش کاملا خوب میشی

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

ببین داروی اعصاب دو هفته تا یکماه علائم رو تشدید میکنه 

بعد کم کم اثر گذاریشو نشون میده

فکرای بد نکن و داروتو بخور 

هر سوالی داشتی در این مورد در خدمتم

چون خودم این مسیر رو رفتم

فقط ده روز خوردم آخهاصلا این مدلی نبودم اصلا نمیتونم بشینم کلا

به دکترت بگو عوض کنه داروهاتو