2777
2789

فک کنم تاپیک قبل خیلی بد نوشتم نفهمیدم اصلا

من به واسطه دوست پسرم با دوست ذختر دوستش رفیق شدم😬

ما پریروز یه جایی رفتیم با دوست پسرم ، انگار قرار بوده اون دوتا خبر دار نشن😐

دست بر قضا من دهن لق رفتم برای اون دختره تعریف کردم🤫🤫🤫

الان پارتنر من امشب زنگ زده میگه من یه چیز دیگه گفتم منو تو ضایع کردی الان‌میگن من بهشون دوروغ میگم😬

خیلی خجالت کشیدم پیش پارتنرم😥

تودو خدا بگید چ غلطی کنم ، تازه من نگفتم که کل جریان رو براشون تعریف کردم وای اگ بفهمه بدبخت میشم😥😭😵‍💫

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مگه کجا رفتین ک دوست پسرت میخواست ازونا پنهان کنه خیلی مشکوکه

هیچی بابا یه جا مث تولد جشن

این مثلا میخواسته بگه ما زیاد باهم بیرون نمیریم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میخوای به دوست پسرت یه چی بگی جمع بشه یا دختره؟

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان میخوای به دوست پسرت یه چی بگی جمع بشه یا دختره؟

ب دوست پسرم بگم ک خیلی آبروم میره 

ولی باید یجوری پیش دختره جمعش کنم

وای اگر بدونی چقدر حالم بده

ب دوست پسرم بگم ک خیلی آبروم میره ولی باید یجوری پیش دختره جمعش کنموای اگر بدونی چقدر حالم بده

نمیخواد به دختره چیزی بگی بدتر میشه

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نمیخواد به دختره چیزی بگی بدتر میشه

پس چی کنم

میدونی چقدر خجالت کشیدم

وای توروخدا کمکم کن

حالم بده بله

هر چی بیشتر درباره اش حرف بزنی بیشتر گند موضوع در میاد 

از موضع قدرت حرف بزن و دست پیشو بگیر که پس نیوفتی 

شخصیت مردا اینطوریه که جلوشون کم بیاری یه عمر منت سرت میذارن

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پس چی کنممیدونی چقدر خجالت کشیدموای توروخدا کمکم کنحالم بده بله

الان دختره ناراحت شده ؟

اگر پیش دوست پسرت خجالت کشیدی به خودش توضیح بده که قصدی نداشتم 

ولی اگر دختره ناراحته یه طوری بگو که من خیای خوشحال میشم که با شما در ارتباط باشم و..

خب اونم باید درک کنه که تو و دوست پسرت دوست های دیگه ایم دارید

هر چی بیشتر درباره اش حرف بزنی بیشتر گند موضوع در میاد از موضع قدرت حرف بزن و دست پیشو بگیر که پس نی ...

چجوری ینی

چی بهش بگم

خب من چ میدونستم نباید بگم

میدونم الان حالش خیلی بده ک پیش رفیقش خراب شده

منم بخدا ازون بدترم

موندم چ غلطی کنم

الان دختره ناراحت شده ؟اگر پیش دوست پسرت خجالت کشیدی به خودش توضیح بده که قصدی نداشتم ولی اگر دختره ...

نه ، دوست پسرم ناراحته 

دختره ک تازه به اطلاعات عمومی هم اضافه شده

هیچی بابا یه جا مث تولد جشناین مثلا میخواسته بگه ما زیاد باهم بیرون نمیریم

خونسرد باش 

اگه دوست پسرت گفت بگو من نگفتم چیز خاصی فقط گفتم دلم می خواد ماهم فلان جشن تولدی بریم اون دوست دخترش جور دیگه برداشت کرده 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

نه ، دوست پسرم ناراحته دختره ک تازه به اطلاعات عمومی هم اضافه شده

بهش بگو من نمیخواستم تو رو خراب کنم قصدی نداشتم 

خونسرد باش اگه دوست پسرت گفت بگو من نگفتم چیز خاصی فقط گفتم دلم می خواد ماهم فلان جشن تولدی بریم اون ...

من کامل توضیح دادم ک رفتم بیرون 

اون‌گفت نباید میگفتی 

لگ فردا گفت چرا گفتی جی بگم؟؟

من فقط گقتم ما دخترا عادت داریم همه چیو بهم میگیم ، منم دزدی نکردم گفتم ک گفتم

بهش بگو من نمیخواستم تو رو خراب کنم قصدی نداشتم

چقد من خنگم