2777
2789

ولی امروز پسرم ی رفتار عجیب کرد که دوباره شوک شدم چرا من خلاص نمیشم از دست این موجودات خدا

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رفتاری ترسیدم😨

ظهر یهو گفت بابا اومده مامان 

گفتم نه پسرم نیومده کو بابا 

رفت اتاق خواب گفت بابا نبود مگه رفت تو اتاق 

گفتم نه اشتباه دیدی 

گفت آخه دیدم به چیز سیاه بود 

دیگ هیچی نگفتیم رفت دنبال بازیش هفت سالشه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

هر روز هر شب ۲۱ با آیت الکرسی بخون

زیاد نیس ؟ولی خیلی راهکارارو رفتم بی فایدست ظاهراً 

زیاد نیس ؟ولی خیلی راهکارارو رفتم بی فایدست ظاهراً

وقتی به اون خونه رفتین اینجوری شد پسرت.؟یا قبلان خونه ایی که گرفتین هم داشت؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

قبلا دعایی چیزی نگرفتی؟ اگه آره بخاطر سنگینی اونه

اگر هم نه بگو که توضیح بدم برات چرا چنین چیزی دیده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وقتی به اون خونه رفتین اینجوری شد پسرت.؟یا قبلان خونه ایی که گرفتین هم داشت؟

خونه پدرم داشت 

ی ماه قبل اومدن به اینجا هم یک اتفاق واسم افتاد 

بابام یه چیزایی از بچم شنیده رفته زنگ‌زده به یک نفر خیلی قابل اعتماد طرف گفته اره دور برشون‌هست بچه دروغ نمیگه

الان بحث بچه نیس خودمم میبینم

بنده خدا پسرت یه سوال پرسیده ، رفتار غیر عادی نشون بدی سوال پیچش کنی به این افکارش دامن می‌زنی از تا ...

پیش پسرم کاملا نرمال بودم ولی این اولیش نیس خواهر برا هردومون هی داره پیش میاد 

قبلا دعایی چیزی نگرفتی؟ اگه آره بخاطر سنگینی اونهاگر هم نه بگو که توضیح بدم برات چرا چنین چیزی دیده

اره گرفتم یک دعا مهر و محبت به همسرم 🤦