2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم حساسن یا غیر عادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 95 پست
اصلا قشنگی شلوغی شب به 7 به بعدهخب اگه 7 شب به بعد تبری نیست چرا باید کنترل‌ش کنه؟ هیچکدومش طبیعی نب ...

هفت شب به بعد تنها !!!؟ من نمی‌دونم تو روز روشن آدما رو سلاخی می‌کنن ،شما کدوم کشور زندگی می‌کنی که اینقدر امن 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت شب به بعد تنها !!!؟ من نمی‌دونم تو روز روشن آدما رو سلاخی می‌کنن ،شما کدوم کشور زندگی می‌کنی که ...

من اصفهانم و اینجا تازه همه 7 میان بیرون دور دور 

لب پل خواجو 

رستوران و غیره 

خرید هم اونموقع میرن اصولا 

مگراینکه شهر کوچیک باشید 

به بقیه ش کار ندارموللللی خدایی ۱تومن فقط خرجیی؟؟؟؟خب اینو نگاش کنی تموم شده کبابا حداقل ازش خرجی بی ...

نمیده اونم خورد خورد میده 600که یارانه هست باقیشم میندازه 200.200،وضعش خوبه ها ولی سختشه بده میگه پولو چیکار کنی هم خونه داریم هم ماشین خودشم مغازه داره کم کم 50درامدشه 

خانوادم نمیزارن طرف اونو میگیرن ،چند روز پیش با خاهرم بیرون بودم هول هوش ساعت 8شب مرکز خرید بودیم که ...

کاش کم کم راضیش کنی بری سرکار اصلا خودت پوشش رو سفت تر کن که اعتمادش بیشتر بشه

چون خانواده ات همراهیت نمی کنن به شغل نیاز داری

هفت شب به بعد تنها !!!؟ من نمی‌دونم تو روز روشن آدما رو سلاخی می‌کنن ،شما کدوم کشور زندگی می‌کنی که ...

کجا هستی که هفت شب به بعد ناامن میدونی عزیزم؟ 

صبح هوا جهنمه. تازه ساعت پنج به بعد هوا خوب میشه. ادم مگه میشه تو دو ساعت خرید کنه. اونم با دلهره که یه وقت دیرش نشه.

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
به بقیه ش کار ندارموللللی خدایی ۱تومن فقط خرجیی؟؟؟؟خب اینو نگاش کنی تموم شده کبابا حداقل ازش خرجی بی ...

۱ تومن که خوبه شوهر من همونم‌ نمیده هر چی خونه لازم داره می‌خره تمام پول واسه خودم نمیده