2777
2789
عنوان

حاملگی با دوست پسر

860 بازدید | 37 پست

یه دوست خانوادگی داشتیم

دختر این خانواده متولد ۸۳ بود یه دوست پسر داشت که پدر و مادر اون پسر پزشک بودند و خود اون پسر پزشکی داشت می‌خوند

خلاصه این دختر میره با یکی از دوستاش تبانی میکنه زمانی  که این رفت خونه پسره زنگ بزنه لو بده پلیس دقیقا یادم نیست ولی این دختر حامله شد

عروسی خفن گرفتن براش

و …

خلاصه از این دختر خبر نبود

بعد مدتی گفتن بچه اش سقط شده و بعد مدتی فهمیدن که اون پسره عوضی داره اذیتش میکنه مثلا دوست دختراشو میاورده و …. و بعد دختر خودکشی میکنه 

مادر هم خودکشی میکنه بعد پدر دختره از خونه فراری میشه پدر بزرگ و مادر بزرگ دختر هم بعد ۴۰ ام فوت میکنن.

الان تو نی‌نی سایت می بینم بعضی از خانم ها میخوان یکیو وادار کنن که بمونه کاش بدونن ،..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا هم یکی بود با دوس پسرش رفته بود بیرون بیابون 

اونجا زنگ زد به پلیس 😐

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

جدی پلیس چکار کرده ؟

اینطوری میشه؟  بی آبرویی نشه یوقت پسره نگه نمیخوام 🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اینجا هم یکی بود با دوس پسرش رفته بود بیرون بیابون اونجا زنگ زد به پلیس 😐

بعد چیشد 😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم