2777
2789
عنوان

بارون قشنگی میباره😍😍

161 بازدید | 28 پست

گوزل اورمیه🫠🫠😍

رعد و برق و بارونه

جاتون خالی😁

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجام دلفان لرستان بارون رعد برق عجیبه نه.ولی خیلی حس خوبی داره🌹😙🥰💖🥺

اونجام میباره؟؟؟ به بههههه🥰😍

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

خوشبحال تون اینجا که خبری نیست ☹️☹️☹️☹️

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

التماس دعا 💚دعا کنید آشتی کنیم 🥲🥲😭بالاخره دعای یکی میگیره😭😭

آبجی بارون میاد برام دعا کن 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ما که داره خاک می باره با گرما خوزستان

وای اونجاها واقعا گرمه😔.انشالله اونجام بباره🤲

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚التماس دعا 💚دعا کنید آشتی کنیم 🥲🥲😭بالاخره دعای یکی میگی ...

الهی امین🤲

عاشق بوی بارون و بوی خاک بارون زده م.😍😍🥰