2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست تو رو خدا بیاین

169 بازدید | 28 پست

من سه تا جاری دارم که ازم بزرگ ترن یکیشون که قبل من ازدواج کرده خیلی بهم حسادت می‌کنه ... چون من هم بیشتر ازون درس خوندم هم سرکارم ، نمیخوامم بگم من بهترم  به خدا چون رابطم با اون یکی جاریام خیلی خوبه ، ولی این همش با سیاست میخواد یه کاری کنه منو خراب کنه ولی چون خیلی بلده همه میگن چقدر فلانی سادست چقدر دختر خوبیه ، ولی واقعا من به چشم دیدم که چقدر سیاست داره و برا خراب کردن بقیه جاریا به خصوص من چقدر موزیانه تلاش می‌کنه . رابطمونم خوبه نه اینکه بگم به هم حرفی زدیم یا چی . تازه دور و بر شوهرمم میپلکه اینو فقط خودم فهمیدم ☹️ همش میخواد توجهشو جلب کنه .بعد امشب شوهرم بهم گفت چقدر فلانی دختر خوب و باشخصیتیه ازین جور حرفا 

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم سعی میکنم وارد بازیای جاریم نشم ولی خیلی موندم چیکار کنم

اصلنم سیاست ندارم که چجوری رفتار کنم 

فقط خسته شدم ازش 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد رو نده و رفت و امد نکنین 

بدشو جایی نگو مخصوصا پیش شوهر و جاریات و مادرشوهرت حتی اگ اونا بدشو گفتن تو خوبشو بگو 

ازاین ب بعدم چیزی ب نفعت نبود رک قضیشو بکش وسط و جلو همه بگو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

جاری منو توصیف کردی ..راحل من اینکه اصلا جلو شوهرم اسمشو نمیارم چون اینا بازیگر خوبی ان و کسی حرف شمارو باور نمیکنه .کاربعدی ک کردم خونش نمیرم مگه دعوت کنه با زنگ بزن .جز سلام و حرف معمول حرف دیگه نمیزنم باش کلا کاتش کردم از زندگی 

جاری منو توصیف کردی ..راحل من اینکه اصلا جلو شوهرم اسمشو نمیارم چون اینا بازیگر خوبی ان و کسی حرف شم ...

منم باید سعی کنیم همینکارو بکنم 

شوهرم خیلی طرفدارشه 

وقتی شوهرت از کسی تعریف میکنه سعی کن جبهه نگیری بگو آره خدا حفظش کنه بعدم با شیطنت بگو به پای من که نمیرسهههههه🙂با اون جاریتم تعادل داشته باش نه محلش نکنی نه خیلی صمیمی وقتی شوهرت میاد تو جمع سریع برو استقبالش کنارش بشین واسش میوه پوست بکن سعی کن ریز ریز و آروم باهاش بحرفی و پیام اونجوری بدی گولش بزنی برید سریع تر خونه 😁تموم شد رفت 

نمیتونم نزدیکیم همش ور دل همیم باشه عزیزم

زیاد حرف بقیه رو نزن توی خونت و سعی کن ب مسیر خودت ادامه بدی.. حرفی چیزیم زد زیاد قاطی نشو و وارد بحثاشون نشو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه