2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست

[QUOTE=388367234تدا کنه 😔[/QUOTE]

فکن به من گفته بود زنکه کرمکی ..اما من اگ برم ب خانواده شوهرم بگم حرفمو باور نمیکنن .ازبس اون نقش باری میکنه وچاخان داره ..امانگران نباش دروغگو لو میره

جاری منو توصیف کردی ..راحل من اینکه اصلا جلو شوهرم اسمشو نمیارم چون اینا بازیگر خوبی ان و کسی حرف شم ...

آفرین  منم ببینم شوهرم از زن های فامیل تعریف میکنه اسم یا تعریفی از اون زن اصلا نمیگم  رفت و آمد رو هم کم میکنم

این نیز بگذرد .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باید سعی کنیم همینکارو بکنم شوهرم خیلی طرفدارشه

جلوشون ن خوبش بگو ن بد حتی جلو شوهرت ..من جاریم ی کادو بهش دادم بعد چندمدت زنگ زد گفت کادوت سوخته بودو فلان شوهرم اونجا فهمید ..همه چی رو زمان مشخص میکنه ..شماراه خودت روبرو با جاریات درحدمعمول تعامل داشته باش

آفرین منم ببینم شوهرم از زن های فامیل تعریف میکنه اسم یا تعریفی از اون زن اصلا نمیگم رفت و آمد رو ...

اره ی جاهایی باید با سیاست روابط رومحدود کرد من احترام میگیرم اما کاری بهش ندارم ۴ تا جریم ۲تاشون اینجورن و من حتی شماره هاشون ندارم

خودتو قوی نشون بده میبینی میره سمت شوهرت واینسا یه گوشه خود خوری کن زل بزن تو چشاش با حالت اکراه خودشو جمع کنه سر سفره میشه بشین کنار شوهرت بخواه واست غذا بکشه یا سالاد رو باهم تو یه ظرف بخورید جاریت کرمی هم داشته باشه خودشو جمع میکنه میبینه ... تو مالتو بچسب همسایتو دزد نکن وابستگی شوهرت رو بیشتر کن 

خودتو قوی نشون بده میبینی میره سمت شوهرت واینسا یه گوشه خود خوری کن زل بزن تو چشاش با حالت اکراه خود ...

همین کارارو میکنم ولی به خدا نمیدونی چقدر موذیه... خیلی نقش بازی می‌کنه 

همین کارارو میکنم ولی به خدا نمیدونی چقدر موذیه... خیلی نقش بازی می‌کنه

اون بازیگره تو بشو کارگردان میسوزونه بسوزون 

خدای نکرده خدای نکرده دیدی خیلی نزدیک شوهرت شده بهش غیر مستقیم بگو خیلیا اون روی منو ندیدن فلانی جمع میکنم یهو آبرو طرفو تو کل خاندان میبرم 🙂این آخرشه 

الان فقط بچسب به شوهرت از اونم تعریف،میکنه بگو اوهومممم به پای من نمیرسه با شیطنت آتو نده دست شوهرت