2777
2789

کاشکی خدا امتحانت تموم کنی دیگه پاهام قدرت ادامه این مسیر طاقت فرسا رو نداره میدونم من گناهکارم اما بالاخره تو آفریدگاری تو خالقی تو بزرگی تو نگه دار همه مخلوقاتتی به منم نظر کن😢

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم منم ۲سال ۲بتر باردار شدم یکی قلب تشکیل نشد یکی هم خارج رحم اومدن صدای قلبشونو نشنیده رفتن

😢😢😢 عزیزم انشاءالله زود باردار بشی و نی نی ات صحیح و سالم بیاد بغلت 

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
😢😢😢 عزیزم انشاءالله زود باردار بشی و نی نی ات صحیح و سالم بیاد بغلت 

قربونت بشم الهی خدا به شما هم یه نینی خوشگل بده تلافی این ۴سال دربیاد خدایا خودت کمکمون کن احساس میکنه خدا تو نینی سایت خیلی امواجش زیاده از بسکه دل شکسته داره

زیارت عاشورا به روش حق شناس بخون صد در صد مامان میشی

روش حق شناس چجوریه،،،،اجی من بار اول ای وی اف کرد باردارشد الان ی پسر عروسک داره اما ای وی اف بار دوم جواب نداد خیلی داغونه ن هزینشو داره ونه راهی تنهایب بچش اذیتش میکنه خیلی خودخوری میکنه

فقط خودتوخودتوخودت
البته باید قبلش سوالمو اینطور میپرسیدم مشکلتون چیه

هیچ مشکلی نداشتم البته تا حاملگی اول همه چیزم نورمال تا اینکه حاملگی دوم لوله راستم مسدود شد خارج رحم بود دکترم میگه زوده واسه آی وی اف از اقدام جدیدم ۸ماهه میگذره که کلا خیچ خبزی نیست قبلیا رو سر ۳ماه حامله شدم

قربونت بشم الهی خدا به شما هم یه نینی خوشگل بده تلافی این ۴سال دربیاد خدایا خودت کمکمون کن احساس میک ...

فدات عزیزم ممنون❤❤ 😘😘😘 انشاءالله همه منتظرا مامان بشن . ای خدا من که شب و روزم با گریه سپری میشه😭

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤