2777
2789
عنوان

یه شماره ناشناس برگه ازمایششو به شوهرم فرستاده😭این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226337 بازدید | 725 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل اینکه تاپیکاشو بخونم حسم گف این سرکاریهاصلا زن ۵۳ ساله چقدر میل جنسی داره که بره به غریبه بده ...

تو شهر ما زن و شوهر طلاق گرفته بودن ( زن عده ی طلاق میگذروند ؛ اونی هم که تقاضای طلاق داد شوهرش بود ) خونشون جدا بود ۴ تام بچه داشتن با مادر رفتن

همسایه ی واحد بغلی تعریف میکرد یه مرد با پلیس میاد در خونه و خانم همسایه و پسر جوانی رو گیر میندازن میبرن و مرده هر دو رو به شدت کتک میزنه 

زن ۶۰ دوست پسرش ۲۵ 

ببین بلاک کردی  سریععع برو توی لیست بلاک شده ها از بلاکی درش بیار

چون اینجوری طرف پیام میده نمیاد متوجه میشه بلاک کردی  بعد شوهرت میفهمه لو رفته دیگه مدرک بهت نمیده 

حالا هنوزم دیر نشده یکیدو تا پیامم بده نیاد عیبی نداره هر چه زودتر از بلاکی دربیار از این به بعد مدرک جمع کن همشو باگوشیخودت ازگوشیشفیلم بگیر

من قبل اینکه تاپیکاشو بخونم حسم گف این سرکاریهاصلا زن ۵۳ ساله چقدر میل جنسی داره که بره به غریبه بده ...

حالا کار ندارم تاپیکش سرکاریه یا نه ولی خانم ها تو این سن بیشتر هم نیاز دارن حتی جنسی هم کم باشه دلشون یه چیزایی میخواد پس فک میکنی این شوگرمامی ها برای چی انقد هزینه میکنن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حداقل ادم اشغالی نمیشم ک کثافت تربیت کنم پر بشه جامعه

من بخاطر خودت گفتم بچت با این ادبیات از مادرش بخواد بزرگ بشه فکر نکنم فرد خوبی برای جامعه بشه بچه ای که از 2،3سالگی اینارو بشنوه اونم تو خانوادش و از مادرش فکر نکنیم باعث سربلندی و افتخار بشه.

ضمنا آدم با این ادبیات زشت و قبیح نه چیز مثبتی به جامعه عرضه میکنه، نه چیزی رو اصلاح و درست میکنه ، نه برای جامعه مفیده

حالا هی حرفها و فحشهای رکیک بده موفق باشی

همسر منم به بهانه شغل ۲سال میرفت شهر خانوادش کار میکرد که ۱۰ .۱۲ ساعت از محل زندگیمون دور بود که بعدا فهمیدم با یه پیرزن خیر ندیده که ۲تا دخترو ۲تا داماد و چندتا نوه داشت و خونه اش روستای نزدیک شهر محل کار همسرم بود صیغه کرده بود

یعنی شما از روی سادگی باور نمیکنید شوهر یکی با زن ۵۳ ساله خیانت کنه؟ راست میگن زنا ساده ان فقط فاز ا ...

منم دقیقا شوهرم با یا زن سن بالا بهم خیانت کرد و به اسم فامیلش که اکبری بود سیوش کرده بود ۲ سال صیغه اش کرده بود

منم دقیقا شوهرم با یا زن سن بالا بهم خیانت کرد و به اسم فامیلش که اکبری بود سیوش کرده بود ۲ سال صیغه ...

اصلا عشق و حال مال ایناست نه؟ تصور کن چقد هیجان از خیانت بهشون دست میده

یا مثلا یکی میگفت مامانم منو میبرده خونه مرده دو ساعت صدای نالشون از تو اتاق می اومده

اون وقت ادم ازدواج کنه همچین هیجانی رو تجربه نمیکنه🥶🥶

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

اخه چرا باید بگه مامانم ازمایششو برای شوهرم فرستاده و خونریزی بعد رابطه دارهاصلا چرا مامانش برای شوه ...

منظور منو متوجه نشدید میگم اگه میخواست برای کسب کنجکاوی کنه میگفت مامانم آزمایشش برام فرستاده چه لزومی داشت بگه آزمایش یه آدم غریبه تو گوشی شوهرم؟؟؟

ببین بلاک کردی سریععع برو توی لیست بلاک شده ها از بلاکی درش بیارچون اینجوری طرف پیام میده نمیاد متو ...

شمارشو هم پاک کردهخب😅

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن یائسگی یعنی اتمام حس جنسی ..بابا فقط پریود قطع میشه یعنی یواش یواش تخمک گذاری متوقف میشه و احتمال بارداری کم میشه،یه زن ۵۳ ساله هنوز جوونه خیلیا خودم دیدم باردارم شدم ...حالا رابطه جنسی آخه چه ربطی به یائسگی داره من نفهمیدم😐..من خودم شخصا با یه خانومی میانسال  دوستم یائسه شده ازش پرسیدم گفت نه رابطه جنسی عادی مثل همیشه فقط گفت تنها مشکلم گُرگرفتگیه ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

عزیزم یبار شوهر من رفته بود خدمت بعد اینکه برگشت یه دفتر کوچیک بود کیف خدمتش باز کردم شعر های عاشقان ...

جدا شدی؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج