2777
2789
عنوان

یه شماره ناشناس برگه ازمایششو به شوهرم فرستاده😭این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226335 بازدید | 725 پست
خدایی تو زندگیا خودتونم اینقد مثبت اندیشین؟ یکی واسه شوهرم آزمایش رحم و دم و دستگاهشو بفرسته و شوهرت ...

من کل تاپیکو نخوندم خانم محترم 

بیکار نیستم 20 صفحه بخونم ببینم اسی تو هر صفحه چی قطره چکونی کرده فقط صفحه اول رو دیدم و با توجه به همون نظر دادم

خیلی وقت ها پیش میاد آدم اشتباهی چیزی رو برای کسی دیگه بفرسته مخصوصا که گفتن سنشون بالاست 

من بقیه داستان که طرف رو جوشکار سیو کرده و... نخوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کم کم به روش بیار مثلا بگو رو گوشیت یه نوتیف اومد اسمش هم جوشکار سیو بود انگار یه عکس یا یه لینک ...

اگه اینکارو بکنه شوهرش‌هوشیار میشه....وطور دیگه با اون خانوم ادامه میده که دیگه خانومش نفهمه.....الان اسی نبتید رو کنه که چیزی فهمیده......زیرکهنه باید مدرک جمع کنه...بعد مچگیری.....فقط رابطه ی ج..ن..س..ی. شوهرش  محدود کنه بخاطر بیماریهای مقاربتی

چرا کار نکنه؟؟اتفاقا سن بالاها حار ترن.مطمئن باش حسابی باشوهرت تو رابطه هست وگرن این ازمایشونمیفرستا ...

نوشتن این کامنت فقط از یه ادم بسیار بد انتظار میره ولی تو بد نیستی مگه نه؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
واقعاااااا یعنی داره دروغ میگه........یعنی سر‌کاریه؟وای من چقدر ناراحت شدم.....🙄😩

اره منم صبح خوندم فهمیدم فیکه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
چرا کار نکنه؟؟اتفاقا سن بالاها حار ترن.مطمئن باش حسابی باشوهرت تو رابطه هست وگرن این ازمایشونمیفرستا ...

خودتا درگیر نکن تاپیک فیکه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خودتا درگیر نکن تاپیک فیکه

تاپیک کراشش مال سال 1402 هستش

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن