2777
2789
عنوان

ما زنا چرا محکومیم به سکوت همیشه

357 بازدید | 39 پست

رفتارهای همسرم خیلی باگ داره ولی خواهرم و بقیه مدام میگن وفق بده خودتو چیزی نگو با اینکه ناراحتی اظهار خوشحالی کن مگه میشه؟

درسته سنم زیاد نیست زود بود برای ازدواجم و بی سیاستم ولی من فرسوده میشم این وسط 

به من میگن بد عنق و بداخلاقی ولی من تنها مشکلم اینه خیلی ناراحتیم از چهرم‌ مشخص میشه نمیتونم قایمش کنم

خواهرم میگه تو هرچقدم با همسرت مشکل داشته باشی باید جلوی بقیه خیلی خوددار باشی 

وقتی جلوی جاریم منو سنگ رو یخ میکنه شما بودین چه واکنشی نشون میدادین؟

گفتم چرا گوشیتو جواب نمیدی گفت حتما صلاح نمی دونم برو بشین کیسه ها بهت برخورد نکنه 

بلند پیش بقیع بگه چته و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همه جا حق با مرده 

کجا دیدی طرف زنو بگیرن ؟دین ،قانون ....؟؟؟؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

قرار نیست چون مادرای ما یا نسل بزرگتر از ما یه راه رو‌پیش گرفتن ما هم همونو پیش بگیریم و موفق بشیم؟

شما به جای سکوت سعی کن سیاست یاد بگیری نه اینکه کلا یجوری رفتار کنی انگار هیچی نیست! 

ولی آره تو جمع بحث و‌دعوا نکنید

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

برای اینکه فقط خانما خیلی حرف میزنن نه آقایون

یعنی چی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی