دخترساحل۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3129 عنوان من چطور آدم بدی بشم 177 بازدید | 19 پست من ذاتم خوبهبدی کردن رو بلد نیستمتندخویی و خودخواهی کار من نیست.چرا این دنیا نمیذاره آدم خوب بمونهچرا هیچ کس آدم سالم و ذات پاک رو نمیخواد؟ 1404/04/24 | 22:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمامانمممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4602 منم لایک کن اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین
دخترساحل۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3129 منم لایک کن کسی حرفی نزد.میبینی حتی موضوعش هم جذاب نیست اگه مثلا گفته بودم من بدجنسم یا فلان کار بد رو کردم همه میومدن نظر میدادن
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7378 خب چرا بد بشی تو راه خودت و برو بهزودیبههدفممیرسم* "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم" goftino.com/c/EGkmsA
دخترمامانمممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4602 کسی حرفی نزد.میبینی حتی موضوعش هم جذاب نیست اگه مثلا گفته بودم من بدجنسم یا فلان کار بد رو کردم همه ... دقیقامنم مثل توام اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین
malkom عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1448 نمیشه بد بود باید ذاتن بد باشی 🥲 در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...
دخترساحل۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3129 خب چرا بد بشی تو راه خودت و برو من ۱۳سال جز خوبی هیچی ازم ندید.عاشقش بودم و میپرستیدمشاونم میگفت دوسم داره و بهم احترام و عشق میدادمن ۳تا بچه بهش دادم ولی اون بهم خیانت کردجواب خوبیام این نبودبقیه زندگیم چی میشهتکلیف دلم چی میشهبچه هام و اون زندگی حیف بودن
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7378 من ۱۳سال جز خوبی هیچی ازم ندید.عاشقش بودم و میپرستیدمشاونم میگفت دوسم داره و بهم احترام و عشق میدادم ... طلاق گرفتی؟ بهزودیبههدفممیرسم* "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم" goftino.com/c/EGkmsA
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7378 نهتو برزخم چرا خیانت کرد تو از کجا فهمیدی میخوای حرف بزنی اگه اروم ترت میکنه؟ بهزودیبههدفممیرسم* "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم" goftino.com/c/EGkmsA
دخترساحل۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3129 چرا خیانت کرد تو از کجا فهمیدی میخوای حرف بزنی اگه اروم ترت میکنه؟ گریه امونم نمیده
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7378 گریه امونم نمیده الهی قربونت برم من پاشو دست و صورتتو آب بزن اینجوری نمون عه بهزودیبههدفممیرسم* "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم" goftino.com/c/EGkmsA