2777
2789

هیچی به من چه مگه من خدام

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه انسانم و در جایگاهی نیستم کسی رو قضاوت کنم پس دیدگاهی ندارم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

امروزی یعنی بی قید؟ یعنی حکم خدا که در قرآن اومده به هیچ حاش نیست؟ این آدما نماز رو هم دلی و هوسی می ...

شما کی باشی که تعیین کنی نمازو دلی میخونن یا نمیخونن

دوما هر کی ظاهرش امروزی بود بی قیده از نظر تو؟

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

نماز خوندنش عالیه اما خداوند دوست داره حجاب هم داشته باشه نمیگم چادر اما مراعات حجاب زیباترش میکنه چون حجاب حق ناس هست ... میدونم الان همه بهم حمله می کنن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نمی‌دونم اینایی که میگین ما قضاوت نمی‌کنیم پس اینایی که قضاوت می‌کنن کی هستن😂😐

ولی من خودمم اینطور بودم ،کم کم حجابم و استایلم پوشیده تر شد 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

امروزی یعنی بی قید؟ یعنی حکم خدا که در قرآن اومده به هیچ حاش نیست؟ این آدما نماز رو هم دلی و هوسی می ...

اوه 

چه تفکر خطرناکی

کسی که ستون دینو( نماز) چیده باشه بقیه دینش خیلی راحت تر تکمیل میشه

درسته دین نصفه نیمه نباید داشته باشیم

ولی حرف شمام یخرده بی انصافیه