واکنشتون چیه ؟مثلا دفعه اول که دختر رو ببینید چی میگین .من یه سال ونیم با یکی دوستم وهمو واقعا دوست داریم منتها من بیماری ام اس دارم ونمیتونم خوب راه برم مثل مردم عادی راه نمیرم توی ظاهرم این خیلی معلوم ولی آدم مستقلیم فیزیوتراپی خوندم ویه ترک دیگه تموم میشم قیافه ام هم معمولیه شما باشید واکنشتون چیه ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بخدا از خودم تعریف نمیکنم خیلی مهربونه وخوش اخلاقم واینوذدوست پسرم هم میگه بهم واقعا خودش میگه من مشکلی ندارم اصلا با این قضیه همون اول راجب این حرف زدیم و گفته با مامانم آشنا شو من خودم همش عقب میندازم یبار غیر مستقیم پرسیدم ازش گفت من مامانم با این موضوع ها مشکلی ندارن ولی بازم نگرانم
من مهم نظر پسرمه...چون خودم اجباری ازدواج کردم ضربه روحی بدی خوردم وته شم جدا شدم ،هیچوقت با پسرم اینکارونمیکنم ،بهشم گفتم هرکسی رو دوست داشت میتونه ازدواج کنه باهاش ،چون اون میخواد باهاش زندگی کنه ته ش خوب یا بد انتخاب خودش بوده