2777
2789

من با فقر بزرگ شدم 

مادرم خونه های مردم کار میکرد، من تنها فرزند مادرم بودم چون توی بچگی سرخک میگیره و یه چشمش نابینا میشه بعد ها توی سن بالا زن پدرم میشه که مطلقه بوده بیماری روانی داشته و به سبب همین بیماری با اینکه داشت اصلا خرج نمیکرد

گذشت من بزرگ شدم دانشگاه قبول شدم با هزار سختی و مشکلات و الان دارم دکتری میگیرم

فامیل مادری هییییچدکمکی بهمون نکردن فقط تنها لطفی که داییام میکردن این بود ما میرفتیم خونه هاشون و مثلا یک هفته میموندیم

پدر بزرگ مادریم ارثیه ی چندانی نداشت ولی همونم بیشترشو برادرای مامانم برداشتن و حق خواهرارو کمتر دادن

حالا بابای من مریض شده حقوقشو مامانم میگیره 

داییم زنگ زده به من حالا چقدر بهت حقوق میدن؟ ۲۰ تومنو میدن؟

به مامانم میگه هنوزم مینالی حالا که دیگه حقوق میگیری 

خیلی مامانم ناراحت شد ولی حقشم هست یک عمر فکر کرد برادراش چه تحفه هایین

همین داییم انقدر بچه بودم منو تحقیر میکرد همش بهم میگفت تو پخمه ای تو هیچی بلد نیستی و من به سبب همین خیلی اعتماد به نفسم کمه خیلی از تاپیکای قبلمم میتونید اینو بفهمید

خلاصه خیلی دنیای بدیه فقط آدم خودشه و خدای خودش تو این دنیا تک و تنهاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی حقیقت بگه ساز مخالف جمع؟؟؟؟به جای مدام ناله کردن تو همه تایپیک ها یک کم ...

چه قضاوتی؟

چه همه ای؟

تاپیک درمورد داییم بود و فقطم درمورد همون حرف زدم!!!

تو تاپیکیم ننالیدم تاپیک خودمه درد و دل کردم

یه عده مثل شما عادتشونه به جای مرهم شدن بیخود گیر بدن و لذت میبرن از اینکار

به سلامت

یکی از دختراش قبل کنکور من داشت به اون یکی میگفت حالا هی به این بگین پخمه درسش خوبه فردا ببینین چه د ...

امیدوارم همیشه موفق باشی

همین موفق شدن بهترین جواب در برابر کسایی که شمارو دست کم میگیرن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چه قضاوتی؟چه همه ای؟تاپیک درمورد داییم بود و فقطم درمورد همون حرف زدم!!!تو تاپیکیم ننالیدم تاپیک خود ...

باشه   همین فرمون برو

مادرت  اینهمه  فداکاری کرده     الان میگی ناراحت شده  از داداشش اما حقشه!!!!!!!

تو هم  به  سلامت

بشین  هی  غصه بخور و دیگران  مقصر  بدون     ببین به کجا میرسی