2777
2789

لوازم برقی هایی که دارین مارک و مدلشو بگین و اینکه راضی هستین یا نه؟ 

جارو برقی

سرخ کن

غذا ساز

اتو 

چرخ گوشت

و....

چه مارکی خوب هسن ؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخ کن فیلیپس دارم خیلی عالیه  ۳ ۴ ساا هست دارم اصلا اخ نگفته هر روز هم روشن میکنم 

چرخ گوشت پارس خزر دارم خوبه ولی با همون اب میوه گیر همه کاره  کارم راه میفته سریشو عوض میکنم تو مخلوط کن 

جارو برقی بوش گرفتم راضی نیستم اصلا مامانم پاناسونیک داره بعد چند سال هنوز کار میکنه حداقل ۱۲ سالش هست جارو برقیش

ایشالا ک خیره

اتو چه جوری دارین مخزن دارا یا همین مدلای ساده؟ 

کدوم مدل بخریم بهتره؟ یا اتو پرسی ها؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خییییلی مدل و تنوع تو بازار زیاده آدم گیج میشه

اینقدر هم قیمتا بالاس که بدون تحقیق نمیشه ریسک کرد و خرید 

سرخ کن فیلیپس دارم خیلی عالیه ۳ ۴ ساا هست دارم اصلا اخ نگفته هر روز هم روشن میکنم چرخ گوشت پارس خزر ...

مدل جاروبرقیت رو بهم میگی ؟

من خودم دارم جهیزیه میگیرم 

سرخکن سیلور کرست 

قهوه ساز ندوا یا نوا یکی از این دو مارکه دقیق یادم نیست 

آبسردکن دیسینی

گوشت کوب برقی براون

یخچال،تی،لباس شویی اسنوا 

مولتی کوکر بردون

خیلیاشو دقیق یادم نیست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

من خودم دارم جهیزیه میگیرم سرخکن سیلور کرست قهوه ساز ندوا یا نوا یکی از این دو مارکه دقیق یادم نیست ...

مرسی گلم

جاروبرقی چی برداشتی؟

از جارو عصاییم راضیم مارک همیلتونه

از سرخ کن هم راضیم پاناسونیکه

غذا ساز نگرفنم بجاش خورد کن گرفتم بد نیس مایر

اتوم خیلی راضیم هوشمنده فیلیپس 

چرخ گوشت پارس خزر کارو راه میندازه خوبه

مخلوط کن و اسیاب باهمن مارک فلر

ابمیوه گیر هم فلر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس