2777
2789

آخرش بشدت بد تموم میشه خیلی تخیلی تموم میشه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باباش مرد ، فخر الدین خودشو مدیون باباش میدونه داره کمکش می‌کنه که از ساواکیا فرار کنن 

خود طوبی و خواهرش یه ساواکی رو کشتن اونم فرار کرد مفید و مختصر 🤣

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

چی میشه

با فخر دین ازدواج می‌کنه چندتا پسر گیرش میاد بعد فخر دین به ظاهر اعدام میشه اما زندان بوده سالهای طولانی طوبی هم می‌ره ایران اما ب طوبی گفتن اعدام شده بعد کلی سال که بچش هم بزرگ شده دیگه می‌ره پیاده روی اربعین تو راه فخر دین از زندان فرار می‌کنه میاد تو جاده یهو همدیگرو میبینن 🫤🫤 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

فخر الدینی بابای طوبی رو به کشتن میده سر یه ساک برای ساواک بعد طوبی رو می‌بره عراق تا جلوگیری بکنه ا ...

فخرالدین آشنا طوبی بوده یا باباش فامیل فخرالدین بوده 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟