2777
2789
عنوان

پسرا موی لخت برای دخترا میپسندن یا فر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 69 پست
موهام خشکههیچ پسری تاحالا از موهام تعریف نکرده ولی هر پسری موهامو میبینه زل میزنه حس میکنم داره مسخر ...

اسکرانچ کن وقتی کامل خیسه و ماسک مو بزن یا یکم ژل 

که استایلش بهتر باشه 

یا روغن تراپی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام فر هست و همه تعریف میکنن ،اونا بی سلیقه هستن واقعا

حالا عزیزم ناراحت که نشدی شاید شما از اون فر قشنگا باشیا🙃🙂🙂🙂

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

اسکرانچ کن وقتی کامل خیسه و ماسک مو بزن یا یکم ژل که استایلش بهتر باشه یا روغن تراپی کن

چشم عزیزم

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

عزیزکم ۱۷ سالگلی که سن ازدواج نیست. همه نوع سلیقه ای هم کجوو داره .وقتش که برسه به دلِ اونی که باید میشینی

من خودم موی موجدار رو خیلی دوست دارم موی خودمم فر اطرافیانمم همه عاشقشن. همسرم دوست ندارم صاف کنم موهامو خودمم دوست ندارم وبرعکسشم که حتما هست

عزیزکم ۱۷ سالگلی که سن ازدواج نیست. همه نوع سلیقه ای هم کجوو داره .وقتش که برسه به دلِ اونی که باید ...

میدونم ۱۷ سالگی سن ازدواج نیس ولی خب میخوام بگم تا الان یک پسر تعریف نکرده خیلی افسرده شدم قبلا انقدر برونگرا بودم که هرچی بگی کم گفتی الان درونگرا عین افسرده ها شدم بس که پسرا با موهای بدبختم اینجوری کردن

پسرخالم میگه فکر میکنی موهای فر خیلی خوشگله نه اصلانم خوشگل نیس خیلیم زشته ۱۲ سالشه پسرخالم😢😢😢😢

میدونین بچه ها من بیرون که میرم با حجابم یعنی چادری نیستما ولی با حجابم چون هرکی موی فرمو دیده لبخند مثل تمسخر زده و خندیده و مسخره کرده جلوی خودم بعد از اونموقع دیگه با حجابم تا کسی موهامو نبینه

درونگرا ترین دختر دنیام