2777
2789
عنوان

پسرا موی لخت برای دخترا میپسندن یا فر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا موی تمیز و مرتب و بهداشت فردی و عزت نفس و تحصیلات و شغل و حیا و ادب و .... براشون مهمتره بعدم اینه که راحت میشه هم فر کرد موها رو هم لخت پس چیزهای دیگه برات مهم باشه

والا من مشکی و و فرفریم 

هر پسری دیده ذوق کرده و حتماً به زبون آورده و تعریف کرده 

فقط یه نفر بود لخت دوست داشت 

خودتو دوست داشته باش 🩵🙂‍↕️

شاید اگه بد نگاه نمیکنن ، به فرات رسیدگی نمیکنی یا وز شدن ؟

هم مو فر ها ازدواج داشتن تا الان هم موصافاهر کس یه سلیقه ای دارهپس خودتو دوست بدار خوشگله

هرکی موی سیم تلفنی فر داره بدشانسه واقعا مثل خودم

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

ما مو فرفریا خیلی بدشانسیم میبینم واسه هیچ دختر مو فرفری خواستگار تاحالا نیومده و هیچ پسری فر دوس ند ...

چه ربطی به موی فر داره عزیزم؟ 

یعنی ملاک یه  پسر برای ازدواج جنس مو هست؟😂😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

نمیشه قطعی جواب داد

ولی شوهرم مو لخت دوست داره 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

والا من مشکی و و فرفریم هر پسری دیده ذوق کرده و حتماً به زبون آورده و تعریف کرده فقط یه نفر بود لخت ...

موهام خشکه

هیچ پسری تاحالا از موهام تعریف نکرده ولی هر پسری موهامو میبینه زل میزنه حس میکنم داره مسخره میکنه

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

چه ربطی به موی فر داره عزیزم؟ یعنی ملاک یه پسر برای ازدواج جنس مو هست؟😂😂

همه پسرا اینجورین اول از همه به موهات نگاه میکنن بعد میرن سراغ بقیه چیزا

ما مو فرفریا خیلی بدشانسیم میبینم واسه هیچ دختر مو فرفری خواستگار تاحالا نیومده و هیچ پسری فر دوس ند ...

ای وای بدبخت شدید که بخاطر مو کنسل مون کردن واقعا چه پسرای خفنی رو از دست میدید که بخاطر مو کنسل میکنن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بله خیلی

هعی

درک نمیکنم

۱۰۰ درصد درک نمیکنم

هیچکس تاحالا بهم نگفته چه موهای خوشگلی داری والا بلندم نمیشه. 

دراون حدم نیس که شبیه ببعی گوسفند بشما پاییناش فر افتضاحححححححح