2777
2789

مادرشوهرم همهههه چیشو از ما قرض می‌کنه اوایل ازدواج هییییی چرخ گوشت میخواست هی میکسر می‌برد هی آبمیوه گیر می‌برد آنقدر بدم میاد گدا گدا گدا من بمیرم چیزی امانت نمی‌گیرم از کسی می داند میخاد اون وسیله رو پرت کنم اشغال دیگه استفاده ش نکنم الآنم چادر مسافرتی مو میخاد من خودم اونو فقط یکبار استفاده کردم مریض گدا میری مسافرت برو گمشو هتل پول نداری غلط میکنی بری پولش از پارو بالا می‌ره منتها میمیره خرج کنه واقعا رسما سکته می‌کنه عین زالو باید از اینو اون تغذیه کنه واقعا خلایق هرچه لایق گدا گشنه عوضی

منم بدم میاد 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهانه بیار نده یکی دوبار چیزی قرض کنه مشکلی نیس ااما ن همه چیشو مخصوصا وسیله برقی خطرناکا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای دلت خیلی پره هاااا

دیگه آخه چقدر ؟ یبار کلید خونه رو بدیم بریم دیگه اح 

چندشم میاد از وسایلم،

اونا وسایل شخصی منه،

مجبورن مگه؟

بخدا وضع مالی ما آنقدر افتضاح بود نون شب نداشتیم ، ریالی از کسی قرض نکردیم شش ماه تمام یخچالامو از برق کشیدم هزار تومن از کسی قرض نخواستیم ، بره بمیره بخره دیگه گدایی تا چه حد اخه

بگو قرض دادم به یکی دیگه یا بگو نمیدونم کجا گذاشتمش آخرین بار

پشت بندشم بگو فلان جا چادرمسافرتی خوب داره تگه قصد خریدشو داری

چندبار که اینطوری بگی بیخیال میشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خب همون هفته اول دیدی زیادی دیگه وسیله میخواد بهونه میاوردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بهانه بیار نده یکی دوبار چیزی قرض کنه مشکلی نیس ااما ن همه چیشو مخصوصا وسیله برقی خطرناکا

می‌دونه نمی‌دم از همسرم میخاد

به اونم که دیگه نمیتونم بگم نمیدم،

حالا تا اینجاس خوبه

اونجاست سکته میکنم که از خونه مامانم هم وسایلاشو میخاد به بابات بگو دریل بده به مامانت بگو قابلمه بزرگ بده....گدا

سلام عزیزم بحث داغ دیشبمون تاپیک ترکید ادامه پیدا نکرد😐😐🤣🤣🤣🤣

سلام گلم 😍🍒 خیلی خوشحال شدم دیدمت 

آره متاسفانه ترکید 

من یکم خجالت کشیدم سوالای خیلی شخصی ازت پرسیدم 

گفتم یه وقت ناراحت نشی 

خب کجا بودیم؟؟ 😂😂 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀