2777
2789
عنوان

دوس پسر در يوني 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 71 پست
ها بله 4 سال و 4 ماهم دوست بودیم😜😜😜

ببخشيد ك وقتتو ميگيرم 😁ميشه ي توضيح كوچولو از نحوه اشناييت بگي و حده رابطتت ك من از اين سردرگمي بيرون بيام 😁سر تخصصي اشنا شدين يا عمومي؟؟

ببخشيد ك وقتتو ميگيرم 😁ميشه ي توضيح كوچولو از نحوه اشناييت بگي و حده رابطتت ك من از اين سردرگمي بير ...

هم کلاسیم بود.همهههه درسا با هم بودیم.البته جز عمومیایی ک دختر و پسر جداس.اولا سر جزوه و کلاس و اینا بهم زنگ میزد ...بعد پیشنهاد داد من قبول نکردم البته مث تو عییییی بدم نمیومد 😑😑😑😑دیگ نفهمیدم چی شد ی کم گذشت دیدم اون اسا و زنگایی ک واس جزوس شده مث رابطه دوستی...منم کم کم وابستش شدم دیگه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد ك وقتتو ميگيرم 😁ميشه ي توضيح كوچولو از نحوه اشناييت بگي و حده رابطتت ك من از اين سردرگمي بير ...

آخرای ترم 1 دوست شدیم.تا ترم 4 خیلی رابطه ازدواجی و جدی نبود.از ترم 5 خیلی جدی شد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
آخرای ترم 1 دوست شدیم.تا ترم 4 خیلی رابطه ازدواجی و جدی نبود.از ترم 5 خیلی جدی شد

اووخييي😁😁بازم ممنون ازت بخاطر راهنمايي

بمونيد واسه هممم 😘😘😘💙💙💙💙

اووخييي😁😁بازم ممنون ازت بخاطر راهنمايي بمونيد واسه هممم 😘😘😘💙💙💙💙

مرسی عزیزم.معنی اسمت یعنی سوسک سیاه؟😉

مرسی عزیزم.معنی اسمت یعنی سوسک سیاه؟😉

نه اسمم غزل ، ولي غزوك زدم😶

ي دوست شيرازي اين اصطلاح برام توضيح داد بعدها فهميدم چقد اسمي ك انتخاب كردم چندشه 😁

نه اسمم غزل ، ولي غزوك زدم😶 ي دوست شيرازي اين اصطلاح برام توضيح داد بعدها فهميدم چقد اسمي ك انتخاب ...

😂😂😂😂😂😂😂حالا اون غضوکه.نوشتنش فرق داره

کسی رو انتخاب کن که اگه بهترشو دیدی دلت نلرزه..یعنی همه جوره بخوایش ..منکه هنوز پیداش نکردم باوجود پیشنهادایی که داشتم...

بهترینها سهمت باشه دوستم😘

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

پيشنهاد داد دوس شو الان ديگه اين چيزا عاديه دوس نباشي ايراد داره اصن :)))

ما ك سه سال دانشگاه كاري نكرديم انقد من اخمو بودم توي اينستام هركي از بچه هاي دانشگاه ميومد دايركت بلاك ميكردم 😕😑😁😁

پيشنهاد داد دوس شو الان ديگه اين چيزا عاديه دوس نباشي ايراد داره اصن :))) ما ك سه سال دانشگاه كاري ...

من ريكئستشونم باز نكردم

انقدررر بدم مياد گاهي وقتا از خودم 😂نميدونم اين حجم از نچسب بودنم از كجا مياد بوخودا 😪😂