hani0018 مدیر عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 901 عنوان یه لحظه وقت باارزشتونو بهم بدین 🙃🌼 | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 49 پست دوستان روز کنکور تولدمه میگن ک روز تولد آدم شانس میاره حقیقت داره یکی از دوستام بهم گفت؟؟!و اینکه میخام روز کنکور روزه بشم به نظرتون. ب خاطر استرسی ک دارم حالم بده نمیشه؟!لطفاً برام دعا کنید 💙 دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 1404/04/24 | 20:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani0018 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 901 عزیزم تو موفق باشی من از ته قلبم خوشحال میشم و این بهترین شیرینی هست ولی به عنوان یه دختر بهت میگم ل ... دورت بگردم مهربونم فداتبشم خیلی اذیتم کردن اگه بابام وسط درس خوندن دعوا راه نمینداخت الان فرهنگیان مجاز شدم و قبول شده بودم..... دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم
blacktimetime عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1129 دورت بگردم مهربونم فداتبشم خیلی اذیتم کردن اگه بابام وسط درس خوندن دعوا راه نمینداخت الان فرهنگیان م ... از پس اش بر میای تو قوی هستی یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲
hani0018 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 901 از پس اش بر میای تو قوی هستی انشالله مرسی ک وقت باارزشتو بهم دادی عمر من 🥺الان درخواست تعلیق دادم ولی اواسط مرداد میام اولین نفر خبر قبولی مو به تو میدم خوشگلم دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم
blacktimetime عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1129 انشالله مرسی ک وقت باارزشتو بهم دادی عمر من 🥺الان درخواست تعلیق دادم ولی اواسط مرداد میام اولین نفر ... بی نهایت خوشحال میشم 😍 مراقب خودت باش 🥰 یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲
hani0018 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 901 بی نهایت خوشحال میشم 😍 مراقب خودت باش 🥰 فداتبشم عزیزدلمچشم تو بیشترررر😘 دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم