2777
2789

اول بگم که دوستم همسن و سال خودمه و یه نوجوون محسوب میشه که استقلال مالی هم نداره و ماهیانه ی خیلی زیادی ام فکر نکنم از خونوادش بگیره تاجایی که من میدونم

این دوستم خیلی اورثینگ داره و هرچند وقت یکبار تجدید خاطرات میکنه و غر میزنه

حالا الان بحث امشبون برای روز مادر سال پیش بود

سال پیش به زور تونست پول جمع کنه تا برا مامانش یه کفشی که دیده بود و بنظرش خوشگل بودو براش بخره

درحالیکه همون زمان میگه باید یه جزوه هم میخریدم که واجب بود ولی اونو نخریدم تا بتونم مامانمو خوشحال کنم

حالا

با این وجود 

بلافاصله بعد از اینکه کفشو به عنوان کادوی روز مادر بهش میده ، مامانه شروع میکنه قیافه و لب و لوچه اومدن مثل اینکه

و این دوست من خیلی ناراحت میشه

و بهش میگه اگر دوستش نداری من میرم عوضش میکنم با یه کفش دیگه

و جالبه که مامانه گفته اره برو عوضش کن

دوستمم اینهمه راهو دوباره هلک و ولک پاشده رفته بازار و کفشو عوض کرده

و اینسری کفشو با سلیقه ی خود مامانش خریده

ولی بازم وقتی برمیگرده و کفشو بهش میده مامانه لب و لوچه میاد

و الان یکساله از روز مادر گذشته و دوستم میگه هنوز یکبارم کفشرو نپوشیده

و منم بهش گفتم حالا که مامانت اینطوریه اصلا دیگه کادوی روز مادر براش از امسال هیچی نگیر ، فقط تبریک بگو

و بگید که ایا درسته این حرفی که من زدم با این وجود،  یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درست بوده دیگه چیزی نگیره

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

من مامانم فوق العاده احساسی و مهربون هستش ولی از اونطرف هم خیلیییی سخت پسنده  هر سری براش کادو میگیرم وقتی خوشش نیاد سریع میگه  واقعا هم قصد ناراحت کردن نداره ولی  خوب من یه خرده ناراحت میشم.

خسته از هیاهوی بی صدا...
من مامانم فوق العاده احساسی و مهربون هستش ولی از اونطرف هم خیلیییی سخت پسنده هر سری براش کادو میگیر ...

خب من دوست من خیلی ناراحته

چون تقریبا هرسری برا مامانش کادو میگیره همینه اوضاع

پس منم بهش گفتم دیگه نگیره

خب من دوست من خیلی ناراحتهچون تقریبا هرسری برا مامانش کادو میگیره همینه اوضاعپس منم بهش گفتم دیگه نگ ...

شاید سخت پسند هستن، بهتر نیست با هم برن خرید؟ اینجوری مادرشون با سلیقه خودش انتخاب می کنه

خسته از هیاهوی بی صدا...
شاید سخت پسند هستن، بهتر نیست با هم برن خرید؟ اینجوری مادرشون با سلیقه خودش انتخاب می کنه

خب اخه کادو رو که ادم با هم نمیرن بخرن..

بعدشم دوستم نسبت به بودجش خرید میکنه دیگه..

نمیتونه هرچیزی بگیره

اره حرف درست رو زدی. کلا هر کسی یه سلیقه ای داره چیزی مه به نظر من قشنگه. ممکنه زه نظر یکی دیگع زشت  باشه 

خواست روز مادر حرکتی بزنه پول بده بهش فقط 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب اخه کادو رو که ادم با هم نمیرن بخرن..بعدشم دوستم نسبت به بودجش خرید میکنه دیگه..نمیتونه هرچیزی بگ ...

چرا نمیرن؟ خیلیییی ها رو دیدم و می شناسم با هم میرن خرید کادو تا طرف به سلیقه خودش انتخاب کنه 

آخریش خواهر خودم. شوهرش برای تولدش بردتش طلافروشی به سلیقه خود خواهرم براش انگشتر گرفت

خسته از هیاهوی بی صدا...
اره حرف درست رو زدی. کلا هر کسی یه سلیقه ای داره چیزی مه به نظر من قشنگه. ممکنه زه نظر یکی دیگع زشت ...

وای اتفاقا خودشم گفت از این به بعد پول میدم ولی پول برای روز مادر یکم ضایع نیست؟ اونم وقتی که دوستم هنوز مستقل نیست و دستش توی جیب خونوادشه.. انگار پول خودشونو دوباره بهشون پس میده:/

فقط این یه رفتار و در نظر نگیرید 

رابطه قبلی این مادر و دختر مهمه که ایا با هم خوبن یا نه 

کلیت اخلاق مادر چطوره با همه همینه؟ در برابر دیگران چطوره؟ 

کادو چی دوست داره بگیره 

و چی ناراحتش میکنه؟ 

فقط این یه رفتار و در نظر نگیرید رابطه قبلی این مادر و دختر مهمه که ایا با هم خوبن یا نه کلیت اخلاق ...

خب خیلی نمیدونم

رابطه ی خیلی خوبی ندارن ولی دوستم همش دوست داره خوشحالش کنه اونو.

اخلاق مامانشم نمیدونم به ظاهر با ماها که خوبه

ولی خب جوری که دوستم تعریف میکنه نه خوب نیست توی خونه.