2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم یا نه به نظرتون

231 بازدید | 34 پست

ازدواج کردم می‌خوام امسال عروسی هم بگیرم شوهرم پایه اس کمکم می‌کنه ( ولی بازم بالاخره مهمون و اینا هست ) میترسم بمونم بعد نیارم چون اگه نخونم کلی کلاس و مهارت میتونم برم یاد بگیرم خودم کاراته عاشقشم دیگه اگه الان نرم دیگه سال دیگه دیر میشه واسه شروع میشه خواهرانه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در توانت هست ؟؟ اگه آره بخون 

اگه میخوای باید از همین امرزو سفت و سخت شروع کنی نه اینکه انگیزت کم باشه 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

مطمئنی‌ به اندازه دندون تلاش میکنی؟اگر آره بمون‌ و از فردا بکوب بخونولی اگر میدونی نهبرو مهارت

نمی‌دونم به خدا همین میترسم یکم تایم کم بیارم بعدشم درگیر عروسی و اینا خیلی تایم میخواد خیلی دودام ذهنم درگیره توروخدا اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو

سال دیگه بخوای بدی امتحان نهایی یازدهمم هست

دندون بخوای باید از همین الان جدی شروع کنی

اگر استمرار داشته باشی و عقب نیوفتی میتونی مهمونی و زندگی مشترکت رو کنترل کنی

ولی اراده خیلی قوی و استمرااااررر میخواد

من خودم چون با بابام زندگی میکنم شرایط مشابه رو داشتم و خب میدونم که میشه تعادل برقرار کرد بین درس و زندگی

در توانت هست ؟؟ اگه آره بخون اگه میخوای باید از همین امرزو سفت و سخت شروع کنی نه اینکه انگیزت کم باش ...

نمی‌دونم به خدا همین میترسم یکم تایم کم بیارم بعدشم درگیر عروسی و اینا خیلی تایم میخواد خیلی دودام ذهنم درگیره توروخدا اگه چیزی به ذهنت میرسه بگو