2777
2789
عنوان

کمکککک

52 بازدید | 10 پست

بچه من ۲۱ سالمه دیپلم تجربی دارم کنکور فقط سال اول دادم و معدل دیپلمم زیر ده هست خسته شدم از بیکاری چیکار کنم افسرده شدم خیلی زیاد به خودکشی فک میکنم 🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسنیم و تازه پارسال رفتم دانشگاه غیردولتی ... دیر نیست اگه میخوای درس رو ادامه بدی 

یا 

مهارت یاد بگیر برو سرکار

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
هنوز جوونی اصلا خدکشی واست معنایی نداره برو دنبال یه شغلی که دوست داری و سرمایه ش رو از یه راهی مثل ...

خیلی دوست دارم رشته بهداشت عمومی بخونم ولی اصلااا نمیتونم متعهد بمونم به درس خوندن همش حسرتش رو میکشم 😪

الان منم ۳۲ سالمه دانشگاه نرفتم بنظرت باید خودکشی کنم...تازه تو اگه بخوای میتونی دوباره شروع کنی ولی ...

شما یعنی هیچ سرگرمی هم ندارید ؟ آخه من از بیکاری خسته شدم وقتی هم که اینطور میشم اعصابم بهم میریزم طوری که کسی نمیتونه بام صحبت کنه 

شما یعنی هیچ سرگرمی هم ندارید ؟ آخه من از بیکاری خسته شدم وقتی هم که اینطور میشم اعصابم بهم میریزم ط ...

من ازدواج کردم فقط خونه داری و بچه داری تو خونه به پسرم زبان یاد میدم تابستون کلا انگار وقف اونم

آخه شهر ما خیلی کوچیکه سرکار آنچنانی نی توش 🙂

شهر منم همینطور نزدیک قزوینم میرم تهران و میام ۴ صبح پامیشدم میرفتم از اونور ۸ و ۹ شب میرسیدم خونه ۷ ساعت در روز تو راه بودم ... ولی مجبور بودم تحمل کنم 

هرچند الان دیگه سرکار نمیرم یکی دیگه جایگزین اومد که بماند 

منظور اینه دیر نیست و میتونی شروع کنی

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!